ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mushrooms4Life Luomu Reishi 60 kaps.

26
Mushrooms4Life Luomu Reishi 60 kaps.
26,00 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Reishiä eli lakkakääpää on tutkittu tieteellisesti enemmän kuin mitään muuta yksittäistä rohdoskasvia.

Tuotteessa hyödynnetään Duanwood-puiden pinnalla kasvaneen punaisen Reishin itiöemää maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Sisältää vähintään 30% polysakkarideja ja 2% triterpeenejä.

Reishi on yksi kiinalaisen lääketieteen arvostetuimmista yrteistä, joka mainitaan Kiinan ensimmäisessä yli 2000 vuotta sitten kirjoitetussa lääkintäoppaassa. Taolaisuudessa sitä on pidetty kuolemattomuuden sienenä ja tienä valaistumiseen. Myös muualla Aasiassa se on tunnettu pitkän iän salaisuutena.

Lakkakääpä ei ole piristävä tai väsyttävä vaan tasapainottava. Sillä on toisin sanoen adaptogeeninen vaikutus tasapainottaen kehomme toimintoja. Se on siksi erinomainen tuki mm. kiireiseen elämäntyyliin ja stressiin auttaen rentouttamaan mieltä. Lisäksi reishin on osoitettu tukevan immuunipuolustusta.

Yksi henkilökuntamme suosikkituotteista!

Kapselit voidaan avata halutessa ja näin saadaan sisällä oleva sekoitettua esimerkiksi teen sekaan. Reishitee onkin erityisen maistuvaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Premiumlaatuinen reishijauhe kapselimuodossa.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita.

Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.053
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Luomu reishi, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö Luomu reishi (Ganoderma lucidum) 800 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mushrooms4Life
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.43
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Helppo Reishi!!
Kiva tuote, rentouttaa hyvin, ihana iltasella tai kun tarvii rentoutua.
Montako Tähteä?
Arvostellut Jenna / (Lähetetty 15.11.2018)