ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mushrooms4Life Reishi Spore - Reishi Sieni-itiöt 60 kapselia

29.9
Mushrooms4Life Reishi Spore - Reishi Sieni-itiöt 60 kapselia
29,90 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Reishiä eli lakkakääpää on nyt saatavilla sen tehokkaimmassa muodossa, puhtaina sieni-itiöinä (spore).

Matalissa lämpötiloissa kuorestaan irrotetut itiöt säilyttävät ominaisuutensa parhaiten. Tämä takaa tuotteelle vähintään 6% triterpeenitasot. Reishi-itiöt ovat antihistamiinisten ja immuunipuolustusta säätelevien ominaisuuksiensa ansiosta erityisen sopivia kausiluontoiseen kevätoireiluun.

Reishi on kerätty Longquan alueelta, jota pidetään kiinalaisen reishin kotina. Tuotteessa hyödynnetään Duanwood-puun pinnalla kasvaneen punaisen reishin itiöemää maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Reishiä eli lakkakääpää on tutkittu tieteellisesti enemmän kuin mitään muuta yksittäistä rohdoskasvia.

Tuotteessa hyödynnetään Duanwood-puun pinnassa kasvaneen punaisen reishin itiöemää (spore) maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Reishi on myös yksi kiinalaisen lääketieteen arvostetuimmista kasvirohdoksista, joka mainitaan Kiinan ensimmäisessä, yli 2000 vuotta sitten kirjoitetussa lääkintäoppaassa. Taolaisuudessa sitä on pidetty kuolemattomuuden sienenä ja tienä valaistumiseen. Myös muualla Aasiassa sitä pidetään pitkän iän salaisuutena.

Mushrooms4Life-tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä ja sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sarjan sienet ovat luomulaatuisia ja ne ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa. Niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.056
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Luomu reishi itiöt (Ganoderma lucidum). *vegetable cellulose capsule
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö Luomu reishi (Ganoderma lucidum) 800 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mushrooms4Life
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.49
Arvostelut