Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Muut hoidot

Intialainen päähieronta

Hoidon aikana käsitellään tehokkaasti mutta samalla hellävaraisesti pään lisäksi hartiat, olkavarret, niska ja kasvot. Otteina hoidossa käytetään nykytystä, silityksiä, lempeitä tukistuksia, painalluksia ja puristelua. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa ja elvyttää pään verenkiertoa sekä tuo pitkäaikaisen rentouden tunteen.

Muuta: intialaista päähierontaa saatavilla PUR Hyvän Olon hoitolassa torstaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 30 min.

Hinta: 35 €

Elämänmuutosohjaus

Pohditko miksi olet aina väsynyt, miksi kiloja kertyy, sairastut usein flunssaan, kärsit kivuista tai miksi mielesi on usein maassa? Muun muassa näihin kysymyksiin saatat löytää apua elämänmuutosohjauksessa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme läpi tämänhetkisen elämäntilanteesi ja elämänhistoriasi, joista muodostamme yhdessä henkilökohtaiset välitavoitteesi esimerkiksi ravinnon, liikunnan, unen, ravintolisien tai harrastusten suhteen ja löydämme keinoja uuteen, sinun näköiseen elämään. Jatkotapaamisilla tarkennamme tilannettasi kyselylomakkeiden ja halutessasi erilaisten kehomittausten avulla sekä seuraamme tilannettasi päiväkirjamerkintöjesi kautta. Elämänmuutoksesi myötä opit ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja alat voida paremmin.

Muuta: Elämänmuutosohjausta PUR Hyvän Olon Hoitolassa tiistaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 90 min.

Hinta: 135 €

Vauvojen vyöhyketerapia

Vauvojen vyöhyketerapiaa tehdään kevyesti hieroen ja kehon heijastepisteitä painellen, mikä on lempeä ja vauvaa rentouttava kokemus. Vauva voi saada vyöhyketerapiasta apua esimerkiksi vatsavaivoihin, koliikkiin, unihäiriöhin ja itkuisuuteen. Ylensä vauvat reagoivat vyöhyketerapiaan hyvin ja 2-4 hoitokertaa riittää aikaansaamaan helpotusta. Vanhemmat saavat vauvojen vyöhyketerapiassa ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon. Hoidon tekevä vyöhyketerapeutti on myös ravintoterapeutti, joten samalla voidaan käydä läpi äidin ruokailua ja antaa ohjeita mahdollisiin vauvan oireita helpottaviin muutoksiin.

Muuta: Vauvojen vyöhyketerapiaa PUR Hyvän Olon hoitolassa torstaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 30 min.

Hinta: 35 €

Homeopatia

Puhelinneuvonta
Halutessasi asiantuntijaneuvoja homeopaattisten itsehoitovalmisteiden käytöstä, voit soittaa
homeopaattiemme ylläpitämään tuoteneuvontanumeroon arkisin 10.00-17.00 välillä:
Puh. 0600 550 200 (0,99 € / min, sis. alv).
Huom! Tuoteneuvonta ei korvaa käyntiä homeopaatin vastaanotolla, jossa kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja siihen sopivat yksilölliset lääkeaineet.

Homeopaatin vastaanotto
Sekä akuuteissa että pitkittyneissä vaivoissa suosittelemme aina kääntymään oman homeopaatin puoleen tai varaamaan ajan PUR Klinikan homeopaateilta: www.pur-klinikka.fi

Lymfaterapia

Lymfaterapia on Lyko-koulutetun lymfaterapeutin tekemää kasvojen tai kehon rentouttavaa käsittelyä, joka vilkastuttaa imunestekiertoa ja aineenvaihduntaa vähentäen turvotuksia ja kipua käsitellyiltä alueilta. Lymfakäsittelyllä voidaan lisäksi vähentää stressioireita, tukea ihonhoitoa ja myrkynpoistoa sekä parantaa immuunipuolustusta.

Muuta: Lymfaterapiaa PUR Hyvän Olon Hoitolassa tiistaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 90 min. / 60 min. / 45 min.

Hinta: 135 € / 90 € / 60 €

PUR-klinikka

PUR-Klinikka tarjoaa täydentävien hoitomuotojen palveluita hyvinvointisi tueksi. Varaa aika suoraan vastaanottavalta terapeutilta. Saatavilla olevat palvelut: antroposofinen lääketiede, kiinalainen lääketiede, logoterapia. lapsettomuuden hoito, taide-, ravintoja vyöhyketerapia.

Lisätietoja: www.pur-klinikka.fi

Post your comment

Pur-Kauppa