Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Natura Media Monizymx10 60 kaps.

31.4
Natura Media Monizymx10 60 kaps.
31,40 €
Ruoansulatuksen tehostukseen niin, että saat ravintoaineet entistä tehokkaammin elimistösi hyödynettäväksi!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mieletön määrä kasviperäisiä entsyymejä tukemaan kehon omien entsyymien toimintaa! Näillä entsyymeillä tehostat kehon ravintoaineiden pilkontaa ja imeytymistä ruoansulatuksen yhteydessä niin, että saat tehokkaasti ravintoaineet elimistösi höydynnettäväksi. Näin ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti mahdollistaen monipuolisen ruokavalion ylläpitämisen. Monet nimittäin kärsivät erilaisten ruoka-aineiden "huonosta sulavuudesta", jolloin Natura Median Monizymx10 voi auttaa!

Entsyymit ovat samoja entsyymejä, joita ihmisen ruoansulatusjärjestelmässä on luonnostaan. Entsyymit pilkkovat ravintoaineita ruoansulatusjärjestelmän eri osissa, joiden pH vaihtelee luonnostaan suuresti. MonizymX10-kapseleiden teho säilyy pH-alueella 3-9, joten sen teho ei heikkene ruoansulatuksessa mahahappojen vaikutuksesta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Entsyymiseos (maltodekstriini, lipaasi, alfa-amylaasi, proteaasi, fytaasi, alfa-galaktosidaasi, beeta-galaktosidaasi, laktaasi), kapseliaine (kasviselluloosa), inuliini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kapselikuoren väri (titaanidioksidi).
Käyttöohje Suositusten mukaan 1-2 kapselia aterioiden yhteydessä ja 1-3 kertaa vuorokauden aikana. Kapselin voi nauttia nesteen kera, tai avatun kapselin sisällön voi sirotella suoraan ruokaan. Kapselin voi nauttia ennen tai jälkeen ruokailun.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö /kapseli

Lipaasi, 10 mg
Alfa-amylaasi, 5 mg
Proteaasi, 5 mg
Fytaasi, 2,5 mg
Alfa-galaktosidaasi, 1,25 mg
Beeta-galaktosidaasi, 1,25 mg
Laktaasi, 1 mg
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Natura Media
Valmistaja Natura Media Oy
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,52 €
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa