Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Nord-T Afloat with Folkboat -irtotee 25g

12.6
Nord-T Afloat with Folkboat -irtotee 25g
12,60 €
Kaikki kesän maut Pohjolan luonnosta: mansikkaa, koivunlehteä, nokkosta ja lakritsijuurta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä tee sisältää kaikki kesän maut Pohjolan luonnosta: mansikkaa, koivunlehteä, nokkosta ja lakritsijuurta.

Pohjolan tuhannet järvet ja lukuisat saaristot - mikä olisikaan ihanampi tapa viettää lämmintä heinäkuun päivää kuin olla vesillä ja antaa kesän tuoksujen tulvia nenään! Nokkonen, koivu ja mansikka yhdessä ihanan lakritsijuuren kanssa tuovat aidot kesän tuoksut mieleen.

Nord-T Afloat with Folkboat on keskimakea sekoitus, jossa on sekä syviä että aistikkaita makuja. Tee ei sisällä kofeiinia tai muita piristäviä ainesosia ja se sopii mainiosti nautittavaksi ruoan jälkeen tai iltateeksi. Tämä tee sopii muuten täydellisesti myös jääteeksi!Nord-T - Käsintehtyä teetä Pohjolan luonnosta


Nord-T -teet kertovat omaa, ihanaa tarinaansa meidän Pohjolastamme ja ne saavat inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja kulttuurista. Kaikki teen maut tulevat huolella kuivatuista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään keinotekoista: ei aromeita, öljyjä tai mitään muitakaan lisäaineita. Tiedät siis varmasti, mitä juot: lisää vain kuuma vesi ja annat elämän Pohjolan herkullisille makuelämyksille ja puhtaudelle!

Nord-T on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyä teetä laadukkaimmista raaka-aineista Pohjolan puhtautta ja ainutlaatuisuutta vaalien. Nord-T:n teevalikoimassa yhdistyvät upealla tavalla parhaimmat teelaadut ympäri maailman sekä puhtaimmat yrtit, kasvit ja marjat pohjoisen luonnosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 25 g
Sisältää Mansikka, koivunlehti, nokkonen, lakritsijuuri
Käyttöohje Haudutus: 2 tl, 80 C°, 4-7 min
Tuotemerkki Nord-T
Valmistaja Nord-T
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 504
Arvostelut

Katso kaikki Nord-T tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa