Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Nord-T Bear Hug -irtotee 45g

12.6
Nord-T Bear Hug -irtotee 45g
12,60 €
Laadukas vihreä tee, joka on maustettu Pohjolan luonnosta kerätyillä ja huolella kuivatuilla puolukoilla, koivunlehdillä sekä kanervilla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Laadukas vihreä tee, joka on maustettu Pohjolan luonnosta kerätyillä ja huolella kuivatuilla puolukoilla, koivunlehdillä sekä kanervilla.

Karhut tunnetusti rakastavat metsien tarjoamia herkkuja. Syksyisin näiden kaverien tärkein tehtävä onkin syödä masunsa täyteen marjoja, jotta ne jaksavat nukkua koko pitkän ja kylmän Pohjolan talven yli. Bear Hug -tee antaa samanlaista energiaa ja se on kuin lämmin ja pehmeä nallen halaus!

Bear Hug -tee on raikas ja maanläheinen. Sen maku on aistikkaan tasapainoinen, josta löytyy myös hieman kirpeyttä. Tee saa kauniin punertavan värinsä puolukasta.Nord-T - Käsintehtyä teetä Pohjolan luonnosta


Nord-T -teet kertovat omaa, ihanaa tarinaansa meidän Pohjolastamme ja ne saavat inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja kulttuurista. Kaikki teen maut tulevat huolella kuivatuista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään keinotekoista: ei aromeita, öljyjä tai mitään muitakaan lisäaineita. Tiedät siis varmasti, mitä juot: lisää vain kuuma vesi ja annat elämän Pohjolan herkullisille makuelämyksille ja puhtaudelle!

Nord-T on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyä teetä laadukkaimmista raaka-aineista Pohjolan puhtautta ja ainutlaatuisuutta vaalien. Nord-T:n teevalikoimassa yhdistyvät upealla tavalla parhaimmat teelaadut ympäri maailman sekä puhtaimmat yrtit, kasvit ja marjat pohjoisen luonnosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 45 g
Sisältää Vihreä tee, puolukka, koivunlehti, kanerva
Käyttöohje Haudutus: 2 tl, 80 C°, 3-6 min
Tuotemerkki Nord-T
Valmistaja Nord-T
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 280
Arvostelut

Katso kaikki Nord-T tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa