Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Nord-T Cabin Fever -irtotee 40g

12.6
Nord-T Cabin Fever -irtotee 40g
12,60 €
Maukas vihreä tee, joka on maustettu klassisilla kesän mauilla: huolella kuivatulla mansikalla, mustaherukanlehdellä sekä raparperilla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Maukas vihreä tee, joka on maustettu klassisilla mauilla Suomen kesästä: huolellisesti kuivatulla mansikalla, mustaherukanlehdellä sekä raparperilla.

Mikä on se paikka, jonne koko kansa kaipaa ympäri vuoden? Kesämökki. Monet meistä viettävät kesälomansa mökillä kaukana kaupungin hälinästä. Mökkilomaan kuuluu saunomisen ja uimisen lisäksi myös oman maan herkkujen kasvattaminen - mansikka ja raparperi ovat lyömätön kombo jokaisessa kesäpuutarhassa. Mikäli kysyt suomalaiselta, miltä Suomen kesä maistuu, he voivat ylpeänä todeta: se maistuu tältä teeltä.

Raparperi ja mustaherukka tuovat pirteää kirpeyttä ja mansikka taas ihanaa makeutta tähän vihreään teehen.Nord-T - Käsintehtyä teetä Pohjolan luonnosta


Nord-T -teet kertovat omaa, ihanaa tarinaansa meidän Pohjolastamme ja ne saavat inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja kulttuurista. Kaikki teen maut tulevat huolella kuivatuista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään keinotekoista: ei aromeita, öljyjä tai mitään muitakaan lisäaineita. Tiedät siis varmasti, mitä juot: lisää vain kuuma vesi ja annat elämän Pohjolan herkullisille makuelämyksille ja puhtaudelle!

Nord-T on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyä teetä laadukkaimmista raaka-aineista Pohjolan puhtautta ja ainutlaatuisuutta vaalien. Nord-T:n teevalikoimassa yhdistyvät upealla tavalla parhaimmat teelaadut ympäri maailman sekä puhtaimmat yrtit, kasvit ja marjat pohjoisen luonnosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 40 g
Sisältää Vihreä tee, mansikka, mustaherukanlehti, raparperi
Käyttöohje Haudutus: 2 tl, 80 C°, 3-6 min
Tuotemerkki Nord-T
Valmistaja Nord-T
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 315
Arvostelut

Katso kaikki Nord-T tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa