Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Nord-T Moose on the Loose -irtotee 50g

12.6
Nord-T Moose on the Loose -irtotee 50g
12,60 €
Aromikas musta tee, joka on maustettu pohjoisen luonnon kuivatuilla mustaherukan marjoilla ja lehdillä sekä puna-apilalla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aromikas musta tee, joka on maustettu pohjoisen luonnon kuivatuilla mustaherukan marjoilla ja lehdillä sekä puna-apilalla.

Moose on the Loose on yhtä mieleenpainuva kuin kohtaaminen Pohjolan metsissä hirven kanssa! Tässä aistikkaassa mustaherukkateessä on mukana myös aromikkaita puna-apilan kukkia, syvä musta tee puolestaan tuo sekoitukseen tanniinista maukkautta sekä perinteistä makumaailmaa. Teen tumma väri ja mustaherukkainen tuoksu tekevät siitä sekä sensuellin että raikkaan samaan aikaan!Nord-T - Käsintehtyä teetä Pohjolan luonnosta


Nord-T -teet kertovat omaa, ihanaa tarinaansa meidän Pohjolastamme ja ne saavat inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja kulttuurista. Kaikki teen maut tulevat huolella kuivatuista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään keinotekoista: ei aromeita, öljyjä tai mitään muitakaan lisäaineita. Tiedät siis varmasti, mitä juot: lisää vain kuuma vesi ja annat elämän Pohjolan herkullisille makuelämyksille ja puhtaudelle!

Nord-T on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyä teetä laadukkaimmista raaka-aineista Pohjolan puhtautta ja ainutlaatuisuutta vaalien. Nord-T:n teevalikoimassa yhdistyvät upealla tavalla parhaimmat teelaadut ympäri maailman sekä puhtaimmat yrtit, kasvit ja marjat pohjoisen luonnosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 50 g
Sisältää Musta tee, mustaherukka, mustaherukanlehti, puna-apilan kukka
Käyttöohje Haudutus: 2 tl, 80 C°, 4-7 min
Tuotemerkki Nord-T
Valmistaja Nord-T
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 252
Arvostelut

Katso kaikki Nord-T tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa