Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Nord-T Polar Night Cap -irtotee 55g

12.6
Nord-T Polar Night Cap -irtotee 55g
12,60 €
Raikas rooibos-tee, joka on maustettu Pohjolan rannoilta kerätyillä ja huolellisesti kuivatuilla tyrnimarjoilla sekä koivunlehdillä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Raikas rooibos-tee, joka on maustettu Pohjolan rannoilta kerätyillä ja huolellisesti kuivatuilla tyrnimarjoilla sekä koivunlehdillä.

Lämpöasteiden laskiessa miinuksen puolelle ja lumipeitteen kasvaessa yli metrin korkuiseksi, ei ole juuri mitään parempaa kuin hypätä koiravaljakon vietäväksi Napapiirillä. Kaukana kaupungin äänistä, kuulet vain hengityksesi höyryävän kirpeässä pakkasessa tähtitaivaan alla. Istahda alas, avaa termospullo ja odota luonnon omaa värien tanssia: hörppää kupillinen kuumaa ja revontulien tanssiessa, elä täysillä - nyt on täydellinen hetki pohjoiselle yömyssylle.

Rooibos ja tyrni ovat muodostavat upean yhdistelmän makeutta ja kuplivaa kirpeyttä. Upeat värit ja maukas makumaailma ovat koukuttava kokonaisuus! Tee on kofeiiniton.Nord-T - Käsintehtyä teetä Pohjolan luonnosta


Nord-T -teet kertovat omaa, ihanaa tarinaansa meidän Pohjolastamme ja ne saavat inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja kulttuurista. Kaikki teen maut tulevat huolella kuivatuista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään keinotekoista: ei aromeita, öljyjä tai mitään muitakaan lisäaineita. Tiedät siis varmasti, mitä juot: lisää vain kuuma vesi ja annat elämän Pohjolan herkullisille makuelämyksille ja puhtaudelle!

Nord-T on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyä teetä laadukkaimmista raaka-aineista Pohjolan puhtautta ja ainutlaatuisuutta vaalien. Nord-T:n teevalikoimassa yhdistyvät upealla tavalla parhaimmat teelaadut ympäri maailman sekä puhtaimmat yrtit, kasvit ja marjat pohjoisen luonnosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 55 g
Sisältää Rooibos, tyrni, koivunlehti
Käyttöohje Haudutus: 2 tl, 80 C°, 4-7 min
Tuotemerkki Nord-T
Valmistaja Nord-T
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 227.27
Arvostelut

Katso kaikki Nord-T tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa