ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Nordaid Liposomi C-vitamiini 30x4ml

39.95
Nordaid Liposomi C-vitamiini 30x4ml
39,95 €

Saatavuus: Varastossa

Liposomimuotoinen C-vitamiinivalmiste

C-vitamiini on on normaalisti vesiliukoinen vitamiini, mutta nyt Nordaid on tuonut ensimmäisenä Suomen markkinoille rasvaliukoisen C-vitamiinivalmisteen liposomimuodossa. Liposomi C-vitamiini on kapseloitu nanokokoisiin C-vitamiinia suojaaviin liposomeihin. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin. Liposomi C-vitamiinin on tutkittu imeytyvän paremmin kuin vesiliukoisen C-vitamiinin.

Tuote isältää 1000 mg C-vitamiinia, joka on turvallisen ravintolisäkäytön yläraja kuuriluonteisessa käytössä. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi flunssakaudella tukituotteena tai muulloin kun C-vitamiinin tarve on erityisen tärkeää.

Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin, jolloin ne samalla suojaavat C-vitamiinia ruoansulatuskanavan läpi kulkiessa ja imeytyvät ilman mahdollisia vatsaärsytyksiä.

Nordaid Liposomi C-vitamiini on pakattu helppokäyttöiseen easynap-pakkaukseen, joka on helppo napsauttaa auki ja imaista neste avautuvasta taitteesta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Purista yhden pakkauksen sisältö suuhun ja juo tarvittaessa vettä tai mehua. Parhaan tuloksen saat nauttiessasi tuotteen tyhjään vatsaan vähintään 15 minuuttia ennen ruokailua.

Yksi pakkaus sisältää 30 annosta (30x4ml).
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.194
Sisältää Puhdistettu vesi, C-vitamiini (natriumaskorbaatti, askorbiinihappo), ksylitoli, auringonkukkalesitiini, aromi (ananas), glyseroli, ksantaanikumi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), stevia, tokoferoliyhdiste (d-alfa-tokoferoli).
Käyttöohje Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausinnos (1 liuska)

C-vitamiinia (mg), 1000 (1250 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkki Nordaid
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.3
Arvostelut