ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Nordaid Liposomi C-vitamiini Geeli 50 ml

26.9
Nordaid Liposomi C-vitamiini Geeli 50 ml
26,90 €

Saatavuus: Varastossa

Liposomimuotoinen C-vitamiinivalmiste kätevässä pumppupullossa

Liposomi C-vitamiini on kapseloitu nanokokoisiin C-vitamiinia suojaaviin liposomeihin. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin. Liposomi C-vitamiinin on tutkittu imeytyvän paremmin kuin vesiliukoisen C-vitamiinin.

Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin, jolloin ne samalla suojaavat C-vitamiinia ruoansulatuskanavan läpi kulkiessa ja imeytyvät ilman mahdollisia vatsaärsytyksiä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Liposomimuotoinen C-vitamiini on kapseloitu C-vitamiinia suojaaviin liposomeihin. Ne suojaavat C-vitamiinia ruoansulatuskanavassa. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin. Tämän vuoksi se vaikuttaa tehokkaasti, eikä ärsytä vatsaa.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kollageenin muodostumista ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.102
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Puhdistettu vesi, C-vitamiini

(natrium-L-askorbaatti ja L-askorbiinihappo), steviolgykosidit (makeutusaine), lesitiini, (emulgaattori), glyseroli (kosteuttava aine), kaliumsorbaatti (säilöntäaine), ksantaanikumi (sakeutusaine), ananasmaku (aromi), tokoferolikonsentraatti (d-alfa-tokoferoli, antioksidantti).
Käyttöohje Suositeltu päiväannos on 1-3 suihkausta. Annoksen voi nauttia sellaisenaan tai veteen tai mehuun sekoitettuna. Suositellaan otettavaksi tyhjään mahaan vähintään 15 minuuttia ennen ruokailua.
Ravintosisältö 1 painallus sisältää 333,33mg (416,7%*) C-vitamiinia.

* EU:n päivittäisen saannin vertailuarvosta
Tuotemerkki Nordaid
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 538
Arvostelut