ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Nordic Health Sprays BOOST B12 -vitamiinisuihke 25 ml

27.7
Nordic Health Sprays BOOST B12 -vitamiinisuihke 25 ml
27,70 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Aktiivinen suihkemuotoinen B12-vitamiini, joka imeytyy suoraan verenkiertoon suun limakalvolta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aktiivista B12- vitamiinin metyylikobalamiini-muotoa, joka imeytyy suoraan verenkiertoon suun limakalvolta. Vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa.

B12-suihke imeytyy tutkitusti nopeasti ja varmasti suun limakalvolta ohittaen suoliston haasteet. B12-suihkeessa on tukiaineena kromi ja vihreä tee, jotka auttavat valmisteen imeytymisessä sekä toimivat verensokeria tasaavina ja energisyyttä lisäävinä.

Tuote on makeutettu ainoastaan ksylitolilla ja on ihanan aprikoosin makuinen. Siinä ei ole synteettisiä lisäaineita. B12 Boost -suihkepullosta saat 160 suihkaisua. Sopii myös vegetaristeille.Nordic Health Spraysin hyvin imeytyvät suihkeet


Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Suihkeiden imeytymisestä on tehty useita menestyksekkäitä tutkimuksia Cardiffin Yliopistossa, Englannissa. Toimintamme ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.047
Pakkauskoko 25 ml
Sisältää Puhdistettu vesi, xylitol, luonnollinen aprikoosin maku, sitruunahappo, metyylikobalamiini (B12), säilöntäaine luonnollinen kaliumsorbaatti, vihreätee-uute, kromikloridi.

Laktoositon
Käyttöohje 4 suihkaisua päivässä
Ravintosisältö B12-vitamiinia, 1200 mikrog
Kromia, 40 mikrog
Vihreä tee -uutetta, 16 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Nordic Health Sprays
Valmistaja Nordic Health Sprays
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1108
Arvostelut