ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Novexpert Magnesium Mist - Magnesium Kasvosuihke 150ml

7.9
Novexpert Magnesium Mist - Magnesium Kasvosuihke 150ml
7,90 €

Saatavuus: Varastossa

Antioksidanttirikas 4-in-1 magnesiumsuihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä suojaa sitä ilmansaasteilta. Hypoallerginen ja steriili koostumus vähentää tulehdusta aiheuttavia tekijöitä ja helpottaa herkänkin ihon ärsytysoireita kuten punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla.

Monikäyttöinen suihke sopiii käytettäväksi kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen lisäämään iholle kosteutta sekä palauttamaan sen optimaalisen pH-arvon.

Hypoallerginen ja steriili koostumus rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa herkkääkin ihoa tehokkaasti. Hoitava suihke sopii käytettäväksi sekä kasvoveden tapaan että esimerkiksi meikin kiinnitykseen. Hienojakoista suihketta voi lisätä meikin päälle pidentämään sen kestoa sekä pitkin päivää raikastamaan ja suojaamaan ihoa ympäristön saasteilta sekä vapailta radikaaleilta.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaikki suihkeen mineraalit ovat peräisin Kuolleenmeren suolasta, ja niitä käytetään yleisesti erilaisten ihottumien hoidossa. Magnesiumin lisäksi kasvosuihke sisältää ihon uudistumista stimuloivaa kaliumia, kollageenintuotantoa lisäävää natriumia sekä ihoa hoitavaa piitä. Suihke on pH-arvoltaan neutraali ja se sopii kaiken ikäisten ihon hoitoon. Isotonisen veden ansiosta rauhoittava ja tehokosteuttava vaikutus kestää jopa kolme tuntia. Suihke sopii päivittäiseen käyttöön.-

Kasvosuihkeen koostumus täyttää ekosertifioinnin kriteerit, mutta muusta Novexpertin valikoimasta poiketen tällä tuotteella ei ole Ecocert -sertifikaattia johtuen ponnekaasullisesta pullomekanismista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.193
Pakkauskoko 150 ml
Sisältää Aqua (Water)*, Maris Sal (Sea Salt)*, Nitrogen*.

*100% Luomu
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Novexpert
Sertifioinnit Ecocert
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 7.9
Arvostelut