ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

The Ohm Collection Deo Dorant - Cedar Deodorantti 120g

24.9
The Ohm Collection Deo Dorant - Cedar Deodorantti 120g
24,90 €

Saatavuus: Varastossa

Luonnonmukainen jauhemainen deodorantti.
Kuvaus

Yksityiskohdat

The Ohm Collection on luonut turvallisen ja sensuellin deodorantin, joka todella toimii. The Ohm Deo Dorant on alumiiniton deodorantti, joka tuoksuu taivaalliselta ja pitää kainalot kuivempana turvallisesti, paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva deodorantti. Deodorantin tehokkuuden salaisuus on Ohm Blend®, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista. The Ohm Blend® pitää hajut ja vaatteen pilaavat tahrat poissa, mutta ennen kaikkea deodorantista on tehty todella turvallinen ja tehokas.

-alumiiniton, vegaaninen, 100% luonnollinen
-jauhemainen koostumus, joka ei pöllyä
-ei tahraa vaatteita
-pitää hajut loitolla koko päivän
-ei tuki kainalon imusolmukkeita
-hygieeninen -> useampi henkilö voi käyttää samaa deodoranttia
-todella riittoisa -> kestää yhden ihmisen käytössä jopa 6kk
-sopii sekä miehille, että naisille
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.161
Pakkauskoko 120 g
Sisältää Sodium Bicarbonate (food grade, aluminium free), Caprylic/Capric Triglyceride, Cedrus Atlantica Wood Oil**, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Boswellia carterii gum Oil, Santalum Austracaledonicum Oil*, Dipteryx Odorata Bean extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*villinä kasvanut raaka-aine : nämä kasvit ovat kasvaneet luonnossa villinä ja ne on kerätty luontoa kunnioittaen.
**luomusertifioitu raaka-aine : nämä kasvit ovat viljelty luonnollisin menetelmin saastumattomalla maalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasveja ei ole myöskään geneettisesti muunneltu, sumutettu tai säteilytetty.

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää
Käyttöohje Käytä The Ohm Collection deodoranttia kuiviin kainaloihin, pieniä määriä kerralla. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen.Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki The Ohm Collection
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 207.5
Arvostelut