ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Organic Makers Risiiniöljy 60 ml

7.9
Organic Makers Risiiniöljy 60 ml
7,90 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Hiuksia ja ripsiä vahvistava öljy.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suuren proteiinipitoisuutensa ansiosta risiiniöljyä on perinteisesti käytetty hiusten, ripsien, kynsien ja jopa parran ja viiksien vahvistamiseen. Säännöllisesti käytettynä öljy tuuheuttaa ja pidentää ripsiä luonnollisesti. Erittäin ravinnerikas risiiniöljy sisältää proteiinin lisäksi myös paljon erilaisia rasvahappoja ja E-vitamiinia. Ihonhoidossa öljy onkin tarkoitettu nimenomaan kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon.

Lisäksi risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten ja parran kasvua parantamaan.

Ei sisäiseen käyttöön.


Organic Makers - laadukkaat öljyt ja muut kosmetiikan tuotteet ihonhoitoon!


Organic Makers on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ekologisista ja eettisistä raaka-aineista laadukkaita ihokosmetiikan tuotteita. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnonläheisyys ja raaka-aineiden oikeudenmukainen tuotantotapa. Tuotteita ei testata eläimillä. Mitä enemmän saamme ihmisiä valitsemaan ekologisempia tuotteita, sitä paremmin me ja maailmamme tulemme voimaan.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.121
Pakkauskoko 60 ml
Sisältää Ricinus communis seed oil
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Organic Makers
Valmistaja Organic Makers
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 131.67
Arvostelut