ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Terveyttä sienistä: pakurikääpä vatsalle

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Tässä juttusarjassa esittelemme kuusi erilaista adaptogeenistä sientä ja niiden moninaiset käyttöalueet. Vuorossa on pakurikääpä eli chaga.

Hiilimäinen pakurikääpä eli chaga on sienen aiheuttama kasvannainen, jota esiintyy yleisimmin hies- ja rauduskoivuissa. Kääpä muodostaa puuhun epämääräisen muotoisen, mustan ja lohkeilevan pahkan eli pakurin. Chagalla on pitkä käyttöhistoria perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja venäläisessä kansanparannuksessa. Venäjällä pakurikääpää on pitkään käytetty vatsa- ja keuhkosyövän hoitoon ja sen ainesosia on pidetty tulehduksia hillitsevinä.

Pakurikääpä eli chaga on luonnonparantaja Chaga eli pakurikääpä on helppo tunnistaa

Pakurikääpä on myös voimakas adaptogeeni. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä pakurikääpää suositellaan käytettäväksi päivittäin, koska sen uskotaan vahvistavan elimistön immuunipuolustusta. Nykyään pakurikäävän hyödyiksi ja tärkeimmiksi käyttötarkoituksiksi on määritelty monipuolisen ravitsemuksen tukeminen.

Chaga eli pakurikääpä on luonnon oma hoito Klikkaa kuvaa, niin pääset verkkokauppaamme tutustumaan Mushrooms 4 Lifen pakurikääpävalmisteeseen.

Mushrooms4Lifen pakurikääpäkapselit ovat markkinoiden ensimmäinen luomupakurivalmiste. Niissä käytetty Chaga kerätään Siperian metsistä ja on tutkitusti puhdasta. Tuotteissa hyödynnetään ainoastaan pakurin itiöemää maksimaalisen tehon saamiseksi. Perinteinen kuumavesiuuttaminen takaa pakurikäävän tärkeimpien yhdisteiden, kuten esimerkiksi betuliinihapon hyvän imeytymisen elimistön käytettäväksi. Pakurikäävästä voi keittää kahvia muistuttavaa, miellyttävän makuista juomaa. Mushrooms4Life:n valmiin pakurijauheen voi sekoittaa lämpimään veteen ja halutessa maustaa esimerkiksi Bourbonin vaniljauute-jauheella ja lakritsiuutteella.

Myös pakurikääpä tee on suosittua ja moni on saanut siitä apua unettomuuteen. Jauheesta valmistetusta pakurikääpäuutteesta saadut kokemukset ovat lähes poikkeuksetta positiivisia. Pakurikäävän hinta on usein keskustelun aiheena, mutta ravintolisänä sen hankkimininen on kasvatuksen ansiosta kuitenkin suhteellisen edullista.

Britannialaiseen uutuussarjaan, Mushroom4Life:een kuuluu kuusi yksittäistuotetta adaptogeenisiä sieniä sekä kolmea sientä sisältävä yhdistelmätuote. Sarja on johtavan sieniasiantuntija Martin Powellin kehittämä. Hän on tarkoin valinnut jokaisen sienen kasvuympöristön ja valmistusmenetelmän siten, että nämä takaavat mahdollisimman laajan kirjon aktiivisia yhdisteitä, tehokkaassa, hyvin imeytyvässä muodossa. Kaikki valmisteet ovat Soil Associationin luomusertifioimia ja tutkittuja laadun ja puhtauden varmistamiseksi.

 

Lue myös Terveyttä sienistä - juttusarjan aiemmat kirjoitukset:

Lion's manea aivoille

Siitakeella kyytiä viruksille

Reishistä tasapainoa

Energiaa cordycepsista

 

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.