ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Parantava ketoosi

27.8
Parantava ketoosi
27,80 €

Saatavuus: Varastossa

Elviira Krebber: Parantava ketoosi - Terveeksi sokerittomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla

Parantava ketoosi opastaa, miten kuka tahansa pystyy valmistamaan nopeasti herkullista ja ennen kaikkea terveellistä ja parantavaa ruokaa - vain muutamasta tavallisesta ainesosasta ja ilman monimutkaisia menetelmiä. Kirjassa annetaan vinkkejä, mitä ruoka-aineita terveellisessä ketogeenisessä ja gluteenittomassa ruokavaliossa yleensäkin tulisi käyttää, sekä kerrotaan, miksi ne ovat parempia vaihtoehtoja kuin esimerkiksi virallisten suositusten täysjyväviljat.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ketogeeninen ruokavalio on paitsi historiallisesti luonnollisin ruokavaliomme myös tulevaisuuden ruokavalio, jossa aktivoidaan ihmisen kehon omat parantavat voimat vähentämällä hiilihydraatteja, rajoittamalla ruoan proteiinien määrää ja lisäämällä terveellisiä rasvoja.

Parantava ketoosi perehdyttää ketogeenisen ruokavalion perusteisiin ja sen pitkään historiaan. Kirjassa käsitellään niin nykyisten ravintosuositusten mukaisia luonnottoman suuria hiilihydraattimääriä kuin proteiinidieettien vaarojakin. Samalla paneudutaan terveellisten rasvojen hyötyihin.

Kirjassa on myös yli 80 reseptiä, joissa on veden ja suolan lisäksi korkeintaan viisi ainesosaa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.71
kirjailija Elviira Krebber
kustantaja Viisas Elämä
kieli Suomi
sivumäärä 313
Arvostelut