ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Per Purr Mom & Baby Pack

62
Per Purr Mom & Baby Pack
62,00 €

Saatavuus: Varastossa

Ihana ihonhoitopakkaus, jonka tuotteet sopivat niin äidille kuin vauvallekin!

Pakkaus on suunniteltu äideille, jotka haluavat pitää itsestään huolta raskauden aikana ja sen jälkeen. Tuotteet ovat erittäin hellävaraisia, ja ne sisältävät laventelin ja kamomillan eteerisiä öljyjä. Kun lapsesi on syntynyt, voit levittää näitä tuotteita myös hänen iholleen.

Molemmat saippuat sopivat erinomaisesti vauvojen ja pienten lasten rentouttavaan kylpyyn ja päivittäiseen puhdistukseen. Se sopii myös äideille, jotka haluavat ottaa hetken itselleen rentouttavan suihkun avulla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Calm Soap (120 g): Kylpysaippua, joka sisältää manteli- ja kamomillaöljyjä. Sopii myös herkimmälle iholle. Estää ihon kuivumista, joka voi aiheuttaa ärsytystä ja kutinaa. Laventelin ja salvian tuoksu herättää miellyttäviä lämmön ja rentoutumisen tunteita.

Relax Soap (120 g): Oliivi- ja laventeliöljyjä sisältävä kylpysaippua, jolla on lukuisia hyötyjä ihollesi: se on parantava, antiseptinen ja tulehdusta estävä. Saippuan tuoksu johtaa sekä kehon että mielen syvään rentoutumiseen. Oliivi- ja avokadoöljyn yhdistelmä antaa iholle maksimaalisen kosteuden ja sileyden.

Relax Body Oil (100 ml): Kosteuttava öljy, joka suojaa, pehmentää ja ravitsee herkkää ihoa. Auttaa estämään ihon venymistä ja vähentämään kuivuuden aiheuttamaa epämukavuutta ja ärsytystä. Rentouttavien ja rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi tämä öljy on täydellinen päivittäiseen käyttöön vauvallesi, jopa vastasyntyneillä. Raskaana olevat ja imettävät naiset sekä ekseemaa kärsivät voivat hyötyä myös tästä öljystä.

KÄYTTÖ

Äideille: Hiero suihkun jälkeen pieni määrä öljyä kosteaan ihoon. Käytä joka päivä koko kehollesi keskittymällä kuivimpiin alueisiin.

Vauvoille: Levitä muutama tippa käsillesi ja hiero vauvasi vartaloa varovasti hitailla liikkeillä aloittaen jalkojen juuresta ja kohti sydäntä. Käännä vauva varovasti ympäri ja hiero tasaisesti toista puolta. Lisää pieni määrä öljyä kylpyyn, laventeli-eteerinen öljy auttaa vauvaa rentoutumaan ja nukahtamaan.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.555
Sisältää Relax Body Oil: Prunus amygdalus dulcis oil*, Corylus avellana oil*, Calendula officinalis oil*, Lavandula angustifolia oil*, Pergolarium graveolens oil*, Anthemis nobilis oil*, tocopherol, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**.

Relax Soap: Olea europaea fruit oil*, Elaeis guineensis oil*, Cocos nucifera oil*, Persea americana oil*, distilled water, sodium hydroxide, Lavandula angustifolia oil*, Rosmarinus officinalis oil*, dried Lavandula angustifolia flowers and leaves*, Linalool**, Limonene**.

Calm Soap: Olea europaea fruit oil*, Persea americana oil*, Cocos nucifera oil*,Butyrospernum parkii butter*, distilled water, sodium hydroxide, Roman chamaemelum nobile oil*, Lavandula angustifolia oil*, Salvia sclarea oil*, dried Roman chamaemelum nobile flowers*, Linalool**, Geraniol**, Citronelol**, Limonene**.

*Soil Association organic certified raw materials. **Natural ingredients from essential oils.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Per Purr
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 62
Arvostelut