ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Petit&Jolie Anti Strecth Mark Öljy 100 ml

19.4
Petit&Jolie Anti Strecth Mark Öljy 100 ml
19,40 €

Saatavuus: Varastossa

Raskausajan hoitoöljy vähentämään raskausarpien muodostumista.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Petit&Jolie raskausajan hoitoöljyn koostumus on luotu säilyttämään ihon joustavuuden ja vähentämään raskausarpien syntyä. Kosteuttava öljy imeytyy nopeasti. Schizandran, boswellia serratan ja rosmariinin yhdistelmä virkistää ja ravitsee ihoa.Petit&Jolie on Hollannista kotoisin oleva 100% luonnollinen ihonhoitosarja vauvoille, lapsille ja raskaana oleville naisille. Tuotesarjan vahvuus piilee sen ainutlaatuisissa ainesosien yhdistelmissä, joiden ansiosta kaikki sarjan tuotteet hellivät perheen pienimpien ihoa. Kaikki tuotteet ovat toimivia ja tehokkaita, mutta erittäin hellävaraisia vauvojen ja lasten iholle. Sarjan värikkäät pakkaukset ja kevyen herkulliset tuoksut herättävät ihastusta sekä lapsissa, että vanhemmissa. Petit&Jolie tuotteet ovat puhtaita ja turvallisia vauvoille ja lapsille sekä maapallolle jossa elämme. Petit&Jolie tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Yrityksen filosofiana on pitää luonto mahdollisimman puhtaana. Petit&Jolie tukee New Life Home säätiötä, joka huolehtii hylätyistä ja sairaista lapsista Keniassa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.115
Pakkauskoko 100 ml
Sisältää Helianthus Annuus Hybrid Oil* (sunflower), Oleyl Erucate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (almond),Coco-Caprylate, Undecane, Tridecane, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Boswellia Serrata Extract* (incense), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* (rosemary), Vanilla Planifolia Fruit Extract* (vanilla), Helianthus Annuus Seed Oil (sunflower), Parfum**

* Luomusertifioitu raaka-aine
** Peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä

100% luonnollista alkuperää.
Käyttöohje Levitä öljyä iholle alkuraskaudesta alkaen 2-3 kertaa päivässä ja jatka kolmen kuukauden päähän synnyttämisestä.
Kaada muutama tippa öljyä kämmenille ja hiero pyörivin liikkein koko vartalolle, etenkin niille alueille, jotka joutuvat kovimmalle koetukselle raskauden aikana.

Tuotemerkki Petit&Jolie
Valmistaja Petit&Jolie
Sertifioinnit BDIH
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 194
Arvostelut