ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg 150 + 30 kaps.

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg 150 + 30 kaps.
90,19 €

Saatavuus: Ei saatavilla

100% luonnollinen ubikinoni ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

100 mg ubikinonia kasviöljyssä, valolta suojaavassa kapselissa. 100% luonnollinen ubikinoni, joka ei sisällä synteettisiä cis-isomeerejä. Ainutlaatuinen koostumus ja korkea hyötyosuus, joka on yli 20 vuoden tutkimuksen ja tuotekehityksen tulos. Kapseleissa on lisäksi C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.186
Pakkauskoko 150+30 kaps.
Sisältää Palmuöljy, kapselinkuori (liivate), ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (titaanidioksidi).
Käyttöohje 1-3 kapselia päivässä, mieluiten ruokailujen yhteydessä.
Ravintosisältö Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 - 300 mg
C-vitamiinia 25 – 75 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Pharma Nord
Valmistaja Pharma Nord
Valmistusmaa Tanska
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut