ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Pharma Nord SelenoPrecise® 60 tabl.

10.9
Pharma Nord SelenoPrecise® 60 tabl.
10,90 €

Saatavuus: Varastossa

Seleeni on välttämätön hivenaine, joka tukee suurta määrää seleeniproteiineja sekä seleenistä riippuvia entsyymejä, jotka ovat tärkeitä elimistön elintärkeille toiminnoille.

Jokainen tabletti sisältää 100 µg hyvin dokumentoitua ja patentoitua SelenoPrecise® -seleenihiivaa.

Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Dokumentoitu lähes 89%:n imeytyminen.

Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Tieteellisesti testattu.
Kuvaus

Yksityiskohdat

SelenoPrecise® on Pharma Nordin patentoitu* seleenihiiva, joka sisältää L-seleenimetioniinia ja yli 30 erilaista orgaanista seleeniyhdistettä. Valmiste on ainutlaatuinen sen dokumentoidun korkean biologisen hyötyosuuden ja tasalaatuisuuden takia. 88,7 % SelenoPrecisen seleenistä imeytyy kehoon. Pharma Nordin Tanskassa tuottama SelenoPrecise on dokumentoitu yli 40:ssä julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa. Kaikkiaan 15 laboratoriota 12:ssa eri maassa on mitannut L-seleenimetioniinin, hyvin dokumentoidun seleeniyhdisteen, pitoisuuden olevan 67 %. L-seleenimetioniinia pidetään turvallisimpana saatavilla olevista seleenilähteistä.


Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.07
Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi).

* EP Patent No. 1 478 732 B1.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Valmisteen hiiva on inaktivoitu
Tuotemerkki Pharma Nord
Valmistaja Pharma Nord
Valmistusmaa Tanska
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.18
Arvostelut