ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Prasad Spring Nectar 50 ml

Prasad Spring Nectar 50 ml
19,80 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Puhdistava kevätsiivous kehollesi ja apua kevätallergioihin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Keväinen yrttinektari on varhaiskevään yrteistä valmistettu tinktuura, joka auttaa puhdistamaan kehoa ja sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Se on kuin kevätsiivous kehollesi. Pitkä talvi pitää usein sisällään vähemmään liikuntaa ja raskaimpia ruokia. Keväinen yrttinektari on hyvä tapa toivottaa kevät ja kesä tervetulleiksi. Anna kehollesi annos luonnon omaa lisäenergiaa! Yrttinektari sisältää nokkosia, jotka auttavat puhdistamaan maksaa kuona-aineista, sekä minttua joka lieventää tulehduksia ja tyynnyttää vatsaa.

Käyttö allergioiden lievittämiseen: Lähihunaja, nokkonen ja minttu lievittävät kevätallergioita. Nokkonen toimii antihistamiinin tavoin. Minttu puolestaan sisältää allergiaoireita lievittävää rosmariinihappoa. Lähihunaja altistaa paikalliselle siitepölylle ja lisää näin sietokykyä paikallisia allergeenejä vastaan.

Detox: nokkonen edistää kuona-aineiden poistumista etenkin virtsaputkesta ja maksasta. Nokkonen ja minttu sisältävät paljon antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien vaikutuksia elimistössä. Nokkonen sisältää paljon rautaa, siksi se antaa myös talven jälkeen tarvittavaa lisäenergiaa!

Siemenet ovat nokkosen tehokkain osa. Keväisen Yrttinektarin valmistuksessa on käytetty nokkosesta vain siemenet. Kaikki ainesosat ovat alkuperältään suomalaisia. Nokkosensiemenet ja mintunlehdet on kerätty villinä.Prasad - käsintehtyjä hyvinvointituotteita luonnosta


Prasad on Helsingissä toimiva luontoa ihannoiva yritys, jonka ayurvedisista ja käsintehdyistä hyvinvointituotteista löydät todella laadukkaita luonnontuotteita, kuten eliksiirejä, jotka on valmistettu pääosin kotimaisista yrteistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1161
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Vodka, Hunaja, Vesi, Nokkonen (Urtica Dioica), Rantminttu (Mentha Arvensis). Alkoholipitoisuus 40%.
Käyttöohje Suositeltu annos: 30 tippaa enintään kolme kertaa päivässä.
Tuotemerkki Prasad
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 396
Arvostelut