ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Propolia - Royal Jelly Kuningatarhyytelö

21.9
Propolia - Royal Jelly Kuningatarhyytelö
21,90 €
G
L

Saatavuus: Varastossa

Todellinen huipputuote Proplialta!

Apis sanctum, “L’abeille sacrée”, "The sacred Bee" “Pyhä mehiläinen”- Royal Jelly on puhtainta ja arvokkainta ainetta, mitä mehiläiset kykenevät valmistamaan. Se on vain ja ainoastaan kuningatarmehiläiselle tarkoitettua harvinaista ja arvokasta superravintoa.

Ampulleissa käytetty kuningatarhyytelö on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen.

Ampullissa yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

100 % luonnolliset raaka-aineet.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Royal Jelly ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana

Royal Jelly, hunaja Apis Sanctum® ampullit on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn Royal jellystä maistamatta sen ominaismakua. Sitä suositellaan kuukauden kuurina 1000 mg annoksella päivässä. Lisää fyysistä ja henkistä jaksamista sekä tukee immuunipuolustusta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.191
Pakkauskoko 100ml
Sisältää Luomuhunaja, Kuningatarhyytelö (Royal Jelly), luomumango, luomu ananasmehu tiivisteestä.
Käyttöohje Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. Lapsien, yli 3-vuotiaiden, annostus on 1⁄2 ampullia päivässä). Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v.

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille.

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Propolia
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 219
Arvostelut