ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Propolia - Luomupropolisuute / Propolitinktuura

22.3
Propolia - Luomupropolisuute / Propolitinktuura
22,30 €
G
L

Saatavuus: Varastossa

Organic Propolis Tincture - Luomupropolisuute / Propolitinktuura

100% hydroalkoholinen propolisuute on todellinen monikäyttötuote.

Sitä voi käyttää immuunipuolustuksen avuksi ja helpottamaan oloa, kun kurkku on kipeä. Lisäksi sitä voi käyttää haavojen ja ihotulehdusten puuduttamiseen ja desifiointiin.

"Vilustumisoireissa tiputan 20-30 tippaa sokeripalaan. Olen tosi tyytyväinen tähän tuotteeseen. – Laura, bloggari
Kuvaus

Yksityiskohdat

Propolis on tinktuurassa omimmassa olomuodossaan Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä yli 30 vuotta toimineen Propolian® tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin.

Propolian® propolisuutteessa tulee esiin yrityksen vakuuttava ammattitaito. Tinktuuran erittäin tiivistetty koostumus sisältää yli 21 % puhdistettua propolista taaten näin 100 % luonnollisen tehon.


Intense Propolis- linja on nimetty sen pääraaka-aineen, meidän tärkeimmän ainesosan, propoliksen, mukaan. Tämän linjan tuotteissa propolis on erittäin puhdasta, tiivistettyä ja vahvaa. Tärkein vaikuttava aine: 100% hydroalkoholinen propolisuute.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.081
Pakkauskoko 30ml
Sisältää Hydroalkoholinen propolis uute, alkoholi, vesi.
Käyttöohje Immuunipuolustukseen: sekoita pipetillinen tinktuuraa veteen, tai tiputa sokeripalaan tai sekoita lusikalliseen hunajaa joka aamu.

Kipeän kurkun hoitoon: kurlaa veteen sekoitettuna

Haavoihin ja ihotulehduksiin: hiero suoraan iholle. Voi kyllä kirvellä, mutta desinfioi tehokkaasta ja puuduttaa alueen.

Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa (tehostaa vaikutusta), tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura lempiyrttiteehesi ja sekoita se kunnolla teen joukkoon. Huomioitavaa: Ei suositella mehiläistuotteille allergisille ihmisille, raskaana oleville naisille tai alle 3 vuotiaille lapsille. Ei korvaa tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua annostusta. Pidä poissa lämmöstä sekä kosteudesta.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Propolia
Valmistusmaa Ranska
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 743.3
Arvostelut