ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Sitruuna-Lime 120g

15.7
Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Sitruuna-Lime 120g
15,70 €

Saatavuus: Varastossa

Puhdistamon elektrolyyttijauhe on kokonaisvaltainen, herkullisen makuinen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme.

Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä.

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme.

Elektrolyyttijauhe sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Puhdistamon elektrolyyttijauhe soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme. Elektrolyyttijauhe sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Sekoita yksi mitallinen (5g) nesteen joukkoon 1 - 4 kertaa vuorokaudessa, tai tarpeen mukaan.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin huippulaadukkaista lähteistä ja tuotteen perusta, natrium, on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin ja kloridin lisäksi myös yli 80 muuta mineraalia sekä hivenainetta. Mukana on lisäksi hyvin tehokkaasti imeytyvät muodot kaliumista sekä magnesiumista. C-vitamiini on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista, josta tuotteeseen saadaan myös hieman hyvälaatuista kalsiumia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.29
Pakkauskoko 120g
Sisältää Guerande merisuola, kaliumbitartraatti, OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), omenahappo, magnesiummalaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaatti, kaliumbikarbonaatti, makeutusaineet (stevioglykosidit), luontainen lime-aromi, luontainen vihreä väri (spirulinauute, safloriuute).
Käyttöohje Yksi mittalusikka (5g) 1-4 kertaa vuorokaudessa veteen sekoitettuna.
Ravintosisältö Ravintoaineet / annos (5 g)

Natrium (mg), 350
Kalium (mg), 200 (10 %*)
Magnesium (mg), 60 (16 %*)
Kalsium (mg), 10 (1,25 %*)
Kloridi (mg), 580 (72,5 %*)
Bikarbonaatti (mg), 80
C-vitamiini (mg), 80 (100 %*)
OptiMSM (mg), 1000

* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkki Puhdistamo
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 15.7
Arvostelut