ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Propolia - Puhdistava Nenäsuihke

12.5
Propolia - Puhdistava Nenäsuihke
12,50 €
G
L

Saatavuus: Varastossa

'A plein nez', tarkoittaa “hengittää syvään”. Sanonta kuvaa tuotetta hyvin, sillä sen tehtävä on avata tukkoisia hengitysteitä, jolloin voit hengittää “koko nenällä”.

Runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä suolaliuos (isotoninen), puhdistaa nenäontelot, kosteuttaa limakalvoja sekä auttaa irrottamaan ja poistamaan nenää tukkivat eritteet.

Se auttaa myös eliminoimaan allergeeneja ja limakalvoille kiinnittyviä mikro-organismeja vähentäen näin allergisten reaktioiden sekä bakteerien ja virusten lisääntymisen riskiä.

Liuoksessa on runsaasti nenää puhdistavia ja avaavia aktiivisia ainesosia kuten (Propolis, timjami, eukalyptus).
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hengitä helposti, luonnollisesti - Kylmyys, siitepöly, pöly ... nenäsi limakalvot ovat kovilla joka päivä ja se ansaitsee parhaan luonnollisen avun voidakseen hyvin. Propolian® kehittämän nenää puhdistavan suihkeen sisältämät tehoaineet ovat 100 % luonnollisia ja luomulaatuisia (timjami, eukalyptus). Muita tehoaineita ovat Camargue suolasta valmistettu fysiologinen suolaliuos sekä puhdistettu propolis. Propolis on mehiläispesän luonnollinen suojautumisaine bakteereja ja viruksia vastaan. Propolis tarjoaa sinulle sen uskomattoman kyvyn puhdistaa, rauhoittaa ja suojata limakalvoja ja varmistaa, että voit hengittää esteettömästi koko nenällä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.071
Pakkauskoko 20ml
Sisältää Water - Propolis Extract 2 Hydroglycerine Organic Rosemary Extract 2 Hydroglycerine Organic Thyme Extract 2 Hydroglycerine Organic Eucalyptus Extract 2 Hydroglycerine Organic White Nettle Extract 1 Guérande Salt 0.9 Sulphur 0.02 Organic Honey 0.4 Preservatives used by the organic certification -
Käyttöohje Suihkauta kumpaankin sieraimeen 1-2 krt kolmesti päivässä. Ravista kunnolla ennen käyttöä. Niistä nenä ensin ja laita pullon suulake sieraimeen, hengitä sisään ja suihkauta suihketta nenään. Anna vaikuttaa muutaman minuutti ja niistä uudelleen. Pyyhi pullonsuu puhtaaksi käytön jälkeen.

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Tämä tuote ei ole lääke.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Propolia
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 625
Arvostelut