Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

PUR-puhdistuskuuri Hellävärainen Detox

80
PUR-puhdistuskuuri Hellävärainen Detox
80,00 €
Hellävarainen 10 päivän kuuri tukemaan elimistön normaalin toiminnan palauttamista.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ravintoasiantuntijoiden suunnittelema puhdistuskuuri.

Hellävarainen, 10 päivän mittainen kuuri, jonka tarkoituksena on tukea elimistön normaalin toiminnan palauttamista oikeanlaisen ravinnon ja elämäntapojen avulla. Kuurin aikana syödään terveellistä ravintoa eikä ole tarkoitus tuntea nälkää. PURin puhdistuskuurissa pyritään sisäelinten toiminnan tehostamiseen ravitsemalla niitä ja keventämällä niiden työtaakkaa.

Paketti sisältää asiantuntijoidemme suunnitteleman viherjuomajauhesekoituksen, aamiaissekoituksen, PUR näkkileivän, sekä ohjeet puhdistusta tukevan ruoan valmistamiseen.

Paketin hinta 80e/ 10 päivän annosElimistön kevyt puhdistaminen eli detox tarkoittaa hellävaraista kuuria, jonka tarkoituksena on oikeanlaisen ravinnon ja elämäntapojen avulla auttaa elimistöä löytämään parempi tasapaino.

PURin puhdistuskuurin avulla voit auttaa elimistöä poistamaan kertyneitä kuona-aineita ja tukea elimistön normaalin toiminnan palauttamista.

Se voidaan toteuttaa tavallisen arjen keskellä. Kuurin jälkeen olo on energinen ja elinvoimainen, unen laatu parempaa, mieli sekä usein kehokin kevyempi ja virkeämpi. Myös iho virkistyy ja vaikuttaa heleämmältä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 10 päivää
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 80
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa