Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

PUR-puhdistuskuuri Nestemäinen Detox

110
PUR-puhdistuskuuri Nestemäinen Detox
110,00 €
Ravintoasiantuntijoiden suunnittelema puhdistuskuuri, jossa nautitaan smoothieja ja mehuja sekä puhdistusta tukevia lisäravinteita.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ravintoasiantuntijoiden suunnittelema puhdistuskuuri.

6 päivän kuuri, jossa nautitaan smoothieja ja mehuja sekä puhdistusta tukevia lisäravinteita. Kun kiinteä ruoka puuttuu, puhdistusprosessi vilkastuu. Mahdollisten voimakkaampien sivuoireiden vuoksi tätä suositellaan vain aiemmin puhdistuskuurin tehneille.

Peruspaketti sisältää asiantuntijoidemme suunnitteleman viherjuomajauhesekoituksen, aamiaissmoothiesekoituksen, proteiinisekoituksen, Ultra Inflamax lisäravinteen, ohjeet puhdistuksen toteuttamiseen sekä juomareseptit.

Paketin hinta 110e/6 päivääElimistön kevyt puhdistaminen eli detox tarkoittaa hellävaraista kuuria, jonka tarkoituksena on oikeanlaisen ravinnon ja elämäntapojen avulla auttaa elimistöä löytämään parempi tasapaino.

PURin puhdistuskuurin avulla voit auttaa elimistöä poistamaan kertyneitä kuona-aineita ja tukea elimistön normaalin toiminnan palauttamista.

Se voidaan toteuttaa tavallisen arjen keskellä. Kuurin jälkeen olo on energinen ja elinvoimainen, unen laatu parempaa, mieli sekä usein kehokin kevyempi ja virkeämpi. Myös iho virkistyy ja vaikuttaa heleämmältä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 6 päivää
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 110
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa