ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Puhti Raudanpuutteen Testipaketti

49

Lisää kuvia

Puhti Raudanpuutteen Testipaketti
49,00 €

Saatavuus: Varastossa

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa arjessa sekä liikkuessa jaksamiseen, mielialaan ja yleisvointiin. Puhdin testipakettiin on valittu raudanpuutteen toteamiseen tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin mittaamisen sijaan tulisi aina tarkistaa myös herkkä CRP ja täydellinen verenkuva.

Tutkimus sisältää kolme elimistön raudanpuutteen analysointiin tarvittavaa arvoa:
● ferritiini (ensisijainen raudanpuutteen osoittaja)
● täydellinen verenkuva (sis. hemoglobiini)
● herkkä CRP (tulehdustila vaikuttaa ferritiiniarvoon sitä nostavasti).

Hinta on kokonaishinta; ei näytteenotto- tai toimistomaksuja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Testaaminen auttaa sinua selvittämään syitä mahdolliseen yleishyvinvoinnin heikkenemiseen. Tutkimuksella voit selvittää mahdollisen syyn esimerkiksi väsymykseen, heikkouden tunteeseen, huimaukseen, jatkuviin päänsärkyihin ja hermostuneisuuteen. Tutkimus sopii sinulle, kun haluat selvittää kärsitkö raudan puutteesta tai haluat tarkastaa rauta-arvot rautakuurin jälkeen.

Ohjeet
● Tee tilaus PUR-verkkokaupassa. Saat tilausvahvistuksessa ohjeet ja koodin, jolla pääset tilaamaan testin Puhdilta.
● Tilattuasi tutkimuksen Puhdin sivustolta, siirryt ajanvaraukseen. Laboratoriotestin voi tehdä yli 20 paikkakunnalla Suomessa.
● Huom. Tutkimusta ei kannata tehdä akuutin kuumeisen infektion yhteydessä tai silloin, kun kokee itsensä vielä toipilaaksi.
● Tämä testipaketti ei vaadi paastoa.
● Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
● Tulokset saa useimmiten jo seuraavana päivänä. Kun tulokset ovat valmiina, saatnilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
● Tämän jälkeen voit kirjautua Oma Puhti -osioon, josta näet omat tuloksesi. Oma Puhti -osiosta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi!

Näet Puhdin tulosraportilta kaikki tulokset selkeinä palkkeina. Näet raportilta helposti, ovatko arvosi viitearvojen sisällä. Opit myös, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa esimerkiksi elintavoilla. Saat selkeän näkymän tuloksiin, apua tulkintaan ja ideoita kehittymiseen.

Jos havaitset tutkimuksissa poikkeamia, epäilet sairautta tai haluat keskustella lääkärin kanssa, voit tilata erikseen Puhdin kautta lääkärin etäkonsultaation testien jälkeen.

Testit jälleenmyy PUR, tulosten raportoinnista vastaa Puhti ja laboratoriokokeen toteuttaa Synlab.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.001
Arvostelut