ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

PUR Lahjakortti - Myymälä & Verkkokauppa

0
PUR Lahjakortti - Myymälä & Verkkokauppa
Lahjakortti käy PURin verkkokauppaan, kivijalkamyymälöihin Helsingin Kampissa ja Hakaniemessä sekä Hyvän Olon hoitolaan (Hämeentie 8).

Avoin lahjakortti on loistava vaihtoehto silloin kun haluat antaa hyvinvointia, mutta et päättää rakkaasi puolestasi mitä se olisi.

Laajasta valikoimastamme luonnonkosmetiikkaa, ravinteita, superfoodeja ja terapeuttisia tuotteita ilahtuu niin lahjan antaja kuin saajakin.

Saatavuus: Varastossa

  • Vähintään: 10,00 € Enintään: 500,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämän lahjakortin voit hyödyntää PURin verkkokaupassa, kivijalkamyymälöissä Helsingin Kampissa (Urho Kekkosen katu 8) ja Hakaniemessä (Hämeentie 7 & 8) sekä PURin Hyvän Olon hoitolassa (Hämeentie 8).

Ohjeita: Lahjakortti on kirjaimia ja numeroja sisältävä koodi, joka lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse kun maksusi on vahvistettu. Vain koodi tarvitaan ostoksiin. Mikäli haluat itse päättää lahjakortin luovutuksen ajankohdan, tai vaikkapa ilahduttaa saajaa itse tehdyllä kortilla, niin syötä tietosi lähettäjä-kenttien lisäksi vastaanottaja-kenttiin, jolloin saat koodin omaan sähköpostiisi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.