Rms Lip2cheek Demure

19,00

  • Luonnollinen ja kemikaaliton
  • Sopii huulille sekä poskille
  • Pehmeä vaaleanpunainen sävy

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Cruelty Free
GMO-vapaa
Luomu
Luonnollinen

Tuotekuvaus

Ainutlaatuisen koostumuksen omaavassa Lip2Cheek-tuotteessa yhdistyy kosteuttava ja suojaava vaikutus yhdessä värikylläisten mineraalien kanssa.

RMS Beauty Lip2Cheek sopii huulille ja poskille. Raikas ja kuulas lopputulos. Antaa poskille luonnollista punaa ja saa huulet näyttämään nuorekkailta.

Valmistettu ravitsevista luomulaatuisista ainesosista.

Sävynä pehmeä vaaleanpunainen ruusu, jossa ripaus malvaa.

Huomioi: Värit voivat näyttää erilaiselta tietokonenäytöillä, eivätkä tule näyttämään yhtä tummilta iholle lisättäessä.

Rose-Marie Swiftin lanseeraama puhdas ja luomulaatuinen värikosmetiikkasarja, jossa jokainen tuote on kehitetty kosteuttamaan, sekä tuomaan elinvoimaa ja säteilevää kauneutta iholle. RMS Beauty antaa meikkaamiselle täysin uuden merkityksen yhdistämällä ylelliset ihonhoitoöljyt mineraalivärien kanssa.

Ainutlaatuinen meikkisarja, joka on luotu toimimaan yhdessä ihosi kanssa ja meikkisi tuntuu kuin toiselta iholta. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat luomutuotettuja ja hyvin vähän käsiteltyjä, jonka vuoksi ovat säilyttäneet luonnolliset entsyyminsä, mineraalinsa, vitamiininsa ja antioksidanttinsa.

*Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), *Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Argania Spinosa (Argan) Oil, Tocopherol (non-GMO), Helianthus Annus (Sunflower) seed Oil, Propolis Extract, Centella Asiatica Extract, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/-Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxide CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica CI 77019]

*CERTIFIED ORGANIC

Käytä tuotetta säästeliäästi. Levitä sormilla tai siveltimellä pieni määrä. Lisää toinen kerros, kun haluat intensiivisemmän lopputuloksen. Lisää kimallusta tai pehmeämpää sävyä saat aikaan lisäämällä living luminizeria lip2cheek tuotteen päälle.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi lisää kuiville huulille kevyt kerros lip&skin voidetta ennen lip2cheek- tuotetta. Tätä tuotetta voit myös käyttää luomivärinä, mutta se ei välttämättä sovi kaikille ihotyypeille niiden kosteuttavien öljyjen vuoksi.

Huomioi: Pigmentit ovat todella värikylläisiä, joten hyvin pienet määrät riittävät. Tuote kestää käytössä pitkään.

Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 7883.86Paino 0.0447kg

Arvioi tuote “Rms Lip2cheek Demure” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Viimeksi katsomasi tuotteet

Rms Lip2cheek Demure

19,00

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.