Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Rakkautta luomusti: Good Clean Love -tuotteet

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan 43% 30-65 vuotiaista naisista kärsii erilaisista seksiin liittyvistä ongelmista, joista emättimen kuivuus ja yhdynnän aikainen kipu ovat yleisimpiä. Suurin osa markkinoilla olevista liukuvoiteista sisältää petrokemian raaka-aineita ja voivat aiheuttaa mm. kipua, kutinaa ja polttelua. Monet tavanomaiset liukuvoiteet voivat vaurioittaa emättimen limakalvoja ja näinollen kasvattaa riskiä sekä saada, että tartuttaa HIV ja muita sukupuolitauteja. Onneksi tarjolla on myös erinomaisia luonnonmukaisia vaihtoehtoja, jotka sekä auttavat nauttimaan seksistä enemmän, että huolehtivat intiimialueen hyvinvoinnista.

Bakteerivaginoosi eli emättimen bakteeritasapainon häiriö on yllättävän yleinen naistenvaiva, huolimatta siitä että monet eivät tiedä kärsivänsä siitä. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan jopa kahdella viidestä naisesta on jossakin vaiheessa elämäänsä bakteerivaginoosi, mutta vähäisten oireiden takia vain murto-osa (15%) tunnistaa ongelman. Bakteerivaginoosiin on usein syynä intiimialueen kohonnut pH-arvo, joka johtaa limakalvoja puolustavien maitohappobaktereiden vähenemiseen ja haitallisten anaerobisten bakteerien kasvamiseen. Bakteerivaginoosi ei itsessään ole vaarallinen, mutta voi altistaa keskenmenolle ja tutkimusten mukaan voi myös lisätä naisten riskiä sukupuolitautitartunnoille.

Tavanomaiset intiimihygieniatuotteet sisältävät runsaasti petrokemian ainesosia ja lisäävät naisten riskiä saada bakteerivaginoosi jopa 13-kertaiseksi. Lisäksi ne voivat aiheuttaa muita terveysongelmia, kuten kutinaa, kirvelyä ja polttelua.

Miksi siis haluaisit käyttää tavanomaisia tuotteita herkällä intiimialueella kun voit valita turvallisten ja luonnollisten vaihtoehtojen joukosta? Good Clean Love markkinoi täysin luonnollisia, 95% luomuraaka-aineita sisältäviä intiimituoteita, jotka tarjoavat terveellisen ja turvallisen vaihtoehdon nauttia intohimosta. Sarjan liukuvoiteet mukailevat kehon luontaista nesteenmuodostusta emättimen limakalvolla ja lisäävät luonnollista liukua. Good Clean Love -tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia ja parantavia raaka-aineita. Laboratoriatesteissa Good Clean Love’n liukuvoiteiden on todettu tukevan limakalvojen hyvinvointia ja terveydenalan ammattilaiset suosittelevat niitä laajasti tuotesarjan kotimaassa Yhdysvalloissa.

rakkaus ja seksuaaliterveys

Good Clean Love - liukuvoide ilman mineraaliöljyä ja parabeeneja

Liukuvoide on oiva apu seksiin jos yhdyntä sattuu tai limakalvot ovat kuivat. Emättimen limakalvojen kuivuminen on yleinen ongelma, joka aiheuttaa mm. kutinaa, kirvelyä ja polttelua. Myös yhdyntä voi tehdä kipeää. Limakalvojen kuivumisen ja ohenemisen taustalla piilevät usein estrogeenimuutokset, joita saavat aikaan mm. raskaus, imettäminen, vaihdevuodet, lääkehoito ja ehkäisypillerit. Myös erilaiset elämäntilanteet voivat hetkellisesti vaikuttaa limakalvojen kuivuuteen.

Liukuvoiteita käytetään herkillä limakalvoilla ja ohuilla ihoalueilla, jotka imevät aineet tehokkaasti jopa verenkiertoon saakka. Tämän takia on tärkeää valita tuotteita, jotka ovat turvallisia ja vähentävät ärsytysreaktioiden riskiä.

Good Clean Loven Almost Naked liukuvoide on 95% luomulaatuinen, luonnollinen ja vegaani sekoitus aloe veraa, xantan kumia ja agar-merilevää, joka on kehitetty luomaan pehmeä ja pitkäkestoinen liukastusefekti. Luonnon raaka-aineet tekevät tuotteesta loistavan herkkäihoisille ja allergikoille sekä kaikille, jotka yksinkertaisesti haluavat löytää luonnollisen tavan huolehtia seksuaaliterveydestään. Liukuvoide on vesipohjainen, se on syötävää ja turvallista käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, kaikenlaisten kondomien ja seksilelujen kanssa sekä raskauden ja lääkekuurin aikana. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Good Clean Loven liukuvoiteet ovat nopeasti nousseet todella suosituiksi luonnolliksi vaihtoehdoiksi kotimaassaan Yhdysvalloissa. Liukuvoiteet eivät kuivu nopeasti, tahmaistu tai jätä epämiellyttävää kalvoa, antaen mahdollisuuden nauttia seksistä turvallisesti, kivuttomasti ja suuremmalla nautinnolla.

rakkaus

Bio-match- sarjasta kosteutta ja hoitoa intiimialueille

Bio-match tuoteperhe on kehitetty emättimen luonnolliset olosuhteet huomioiden ja tuotteiden pH-tasapaino, suolapitoisuus sekä maitohappobakteerikanta vastaavatkin kehon luonnollisia arvoja. Tuoteperheessä on kaksi tuotetta: Balance kosteuttava intiimipesu sekä Restore liukuvoide, jota voidaan käyttää myös kosteusvoiteen tapaan.

Bio-match Restore on vesipohjainen geelivoide, joka on turvallinen käyttää niin seksilelujen kuin kondomienkin kanssa. Se ei sisällä petrokemian ainesosia, parabeenejä eikä glyseriiniä. Itseasiassa sen ainesosaluettelo on hyvin lyhyt, sisältäen: luomulaatuista aloe veraa, xantan kumia, maitohappobakteereja, potassium sorbaattia, sodium benzoaattia ja luontaista aromia. Sitä voidaan käyttää niin lisäämään liukua seksin aikana kuin päivittäin kosteuttamaan kuivaa tai ärtynyttä intiimialuetta sekä palauttamaan tervettä bakteeriflooraa. Pakkaus sisältää aplikaattorin.

Siinä missä monet ns. markettisaippuat ja puhdistusaineet voivat olla liian kovakouraisia intiimialueille, Bio-match Balance intiimipesu on erityisesti suunniteltu intiimikäyttöön. Tuote kosteuttaa ja sisältää hoitavia kasviuutteita, kuten calendulaa, mahonianjuurta, hydrastisjuurta ja laventelia eikä sisällä mineraaliöljyä tai parabeenejä. Toisin kuin karheat ja kuivattavat saippuat ja pesuaineet, Balance vastaa terveellistä emättimen happoisuutta ja suolaisuutta joka puolestaan tukee tervettä emättimen bakteeritasapainoa ja suojelee tulehdusta, tukalaa oloa ja epämiellyttäviä hajuja vastaan.

Good Clean Love -tuotteet saatavilla PUR Hyvinvointikaupasta, PUR Farmasiasta ja verkkokaupastamme.

 

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.

Post your comment

Pur-Kauppa