Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Ravinto-ohjaus

Ravintoainemittaus, Anne Anttila

Ravintoainemittaukset tehdään magneettiresonanssianalyysilla. Quantum-laitteen mittaus
perustuu kvanttilääketieteeseen hyödyntäen sähkömagneettisia aaltoja ja kehittyneiden sähkö laitteiden kykyä kerätä tietoa elimistön solujen heikosta magneettikentästä analyysiä varten. Itse mittaus kestäävain muutaman minuutin ja tulokset käydään huolellisesti läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.Ravintoainemittauksen avulla saat tietoa kehosi yleisestä terveydentilasta. Mittauksen perusteella saat myös suosituksia siitä, mitä mahdollisia muutoksia ruokavalioosi kannattaisi tehdä hyvinvointisi tukemiseksi. Laajassa ravintoainemittauksessa saat selville mm. kehosi vitamiini-, kivennäisaine ja hivenainearvojen lisäksi pH-tasapainon, luustosi, sydän ja verenkiertoelimistön, suoliston, maksan, luuston, aminohappojen, ihon, koentsyymien sekä immuunijärjestelmän tilanteen ja
elimistösi raskasmetalli- ja haitta-ainepitoisuudet. Lue lisää magneettiresonanssianalyysistä täältä.

Muuta: Ravintoasiantuntijamme Anne tekee ravintoainemittauksia Hyvän Olon Hoitolassa torstaisin.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 45-60 min

Hinta: 68 €

Kontrollihinta 4 kk kuluessa 53€

Ravinto-ohjaus, Anne Anttila

Haluaisitko muutosta nuutuneeseen olotilaan, vatsavaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin,
heikentyneeseen vastustuskykyyn, iho- ja paino-ongelmiin, korkeaan verenpaineeseen,
verensokerin hallintaan tai vaikka juuri sinulle sopivien ravintolisien valintaan? Ravinto-ohjauksessa käymme yhdessä keskustellen läpi tämänhetkisen elämäntilanteesi, terveydentilasi, ruokavaliosi ja tavoitteesi. Tarpeen mukaan teetämme ravintoainemittauksen ja täytämme ruokapäiväkirjaa. Aloitamme omien resurssiesi mukaan ruokavaliomuutoksilla matkan kohti parempaa oloa. Ensimmäinen tapaaminen kestää 1,5 tuntia, jossa saat yksilölliset ja elämäntilanteeseesi sopivat ohjeistukset ruokavalioon, tarvittaviin vitamiineihin ja ravintolisiin sekä muihin prosessiasi tukeviin elämäntapamuutoksiin. Jatkoseurannassa tarkistetaan tilannetta tarpeidesi mukaan 2-4 käyntikerralla.

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta torstaisin.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: Ensikäynti  90 min / Jatkokäynti 60 min

Hinta: Ensikäynti 135€ / Jatkokäynti 75€

Ravintoterapia, Annamari Seilola

Tapaamisen aikana kartoitamme mahdollisimman laajasti asiakkaan yleistä terveyden tilaa ja ruokavaliota sekä hahmotamme asiakkaan terveydellisiä tavoitteita. Yksilöllisen ruokavaliosuunnitelman lisäksi ravintoterapeutti suosittelee ravintolisiä tarpeesta riippuen. Joskus ravintoterapeutti joutuu myös hyödyntämään testausta, joka tapahtuu yhteistyössä pohjoismaisen Nordic Laboratorisin kanssa. Testauksen tarpeen arvioi terapeutti. Ravintoterapialla voidaan tukea monien sairauksien hoitoa tukemalla yleistä hyvinvointia, suoliston terveyttä ja vähentämällä matala-asteista tulehdusta kehossa. Annamari on työskennelyt lukuisten suolito-ongelmaisten, lapsettomuudesta kärsivien pariskuntien, synnyttäneiden äitien ja 2-tyypin diabeettikojen parissa. Eritoten raskausajan ja sen jälkeisen ajan ravitsemus on lähellä hänen sydäntään.

Muuta: Jatkokäynti 4-6 viikon kuluessa ensikäynnistä. Annamari tavattavissa maanantaisin.

Lisätietoja: holistinenravintoterapia.com

Kesto: Ensikäynti 90min / Jatkokäynti 60 min

Hinta: Ensikäynti 135€ / Jatkokäynti 75€

Varaa aika: 046 654 2656