Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Ravinto-ohjaus

HCA-ravintoainemittaus (suppea)

Ravintoainemittaukset tehdään Health Concept Analyzer eli (HCA)-laitteella. Itse mittaus kestää vain muutaman minuutin ja tulokset käydään huolellisesti läpi yhdessä ammattilaisen kanssa. HCA-ravintoainemittauksen avulla saat tietoa kehosi yleisestä terveydentilasta. Mittauksen perusteella saat myös suosituksia siitä, mitä mahdollisia muutoksia ruokavalioosi kannattaisi tehdä hyvinvointisi tukemiseksi. Suppeassa HCA-mittauksessa kartoitetaan kehosi pH-tasapaino, vitamiini- ja kivennäisainearvot sekä elimistösi raskasmetalli- ja haitta-ainepitoisuudet

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta maanantaisin ja perjantaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 30 min.

Hinta: 38 €

Ravintoainemittaus (laaja)

Ravintoainemittaukset tehdään Health Concept Analyzer eli (HCA)-laitteella. Itse mittaus kestää vain muutaman minuutin ja tulokset käydään huolellisesti läpi yhdessä ammattilaisen kanssa. HCA-ravintoainemittauksen avulla saat tietoa kehosi yleisestä terveydentilasta. Mittauksen perusteella saat myös suosituksia siitä, mitä mahdollisia muutoksia ruokavalioosi kannattaisi tehdä hyvinvointisi tukemiseksi. Laajassa HCA-ravintoainemittauksessa saat selville kehosi vitamiini-, kivennäisaine ja hivenainearvojen lisäksi pH-tasapainon, luustosi, sydän ja verenkiertoelimistön sekä immuunijärjestelmän tilanteen ja elimistösi raskasmetalli- ja haitta-ainepitoisuudet.

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta maanantaisin ja perjantaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 45 min.

Hinta: 59 €

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnasta voit saada apua muun muassa nuutuneeseen olotilaan, vatsavaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, heikentyneeseen vastustuskykyyn, iho- ja paino-ongelmiin, korkeaan verenpaineeseen, verensokerin hallintaan tai vaikka juuri sinulle sopivien ravintolisien valintaan. Käymme yhdessä keskustellen läpi tämänhetkisen elämäntilanteesi, terveydentilasi, ruokavaliosi ja tavoitteesi. Tarpeen mukaan teetämme HCA-ravintoainemittauksen ja täytämme ruokapäiväkirjaa. Aloitamme omien resurssiesi mukaan ruokavaliomuutoksilla matkan kohti parempaa oloa. Ensimmäinen tapaaminen kestää 1,5 tuntia, jossa saat yksilölliset ja elämäntilanteeseesi sopivat ohjeistukset ruokavalioon, tarvittaviin vitamiineihin ja ravintolisiin sekä muihin prosessia tukeviin elämäntapamuutoksiin.

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta perjantaisin.

Lisätietoja: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Kesto: 90 min.

Hinta: 135 €

Post your comment

Pur-Kauppa