Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Henkilökohtainen ravintoneuvonta - Eijaliisa Koivu

 

Eijaliisa Koivu on diplomi vyöhyketerapeutti, koulutettu hieroja ja diplomi ravintoterapeutti, joka PURin vastaanoton ja myymäläneuvonnan lisäksi pitää omaa vastaanottoa Liisankadulla, Kruununhaassa.

Kun tarvitset tukea elämänmuutokseen yksilöllisesti, henkilökohtainen ravintoneuvonta on silloin hyvä vaihtoehto. Ravintoeuvonnassa etsimme sinulle yhdessä parhaimmat keinot päästä tavoitteeseesi.

Milloin varata aika ravintoneuvontaan?

Voit saada avun ravintomuutosten avulla mm: energiatasojen ja virkeyden parantamiseksi, vatsavaivoihin, iho-ongelmiin, hormonaalisiin ongelmiin, vastustuskykyyn, paino-ongelmiin, korkeaan verenpaineeseen, verensokerin hallintaan tai vaikkapa juuri sinulle sopivien ravintolisien valintaan. Ravinnolla pystyt vaikuttamaan positiivisesti moniin muihinkin tiloihin ja asioihin, joten varaa rohkeasti aika!

Mitä ravintoneuvonnassa tapahtuu?

Käymme keskustellen yhdessä läpi tämänhetkisen elämäntilanteesi ja terveydentilasi, ruokavaliosi sekä tavoitteesi. Tarpeen mukaan teetämme esim. ravintoainemittauksen ja täytämme ruokapäiväkirjaa. Aloitamme omien resurssiesi mukaan matkan kohti muutosta ja parempaa oloa. Ensimmäinen tapaamisemme kestää1,5 tuntia, jossa saat yksilölliset, tilanteeseesi sopivat ohjeistukset ruokavalioon, tarvittaviin vitamiineihin ja ravintolisiin sekä muihin prosessia tukeviin elämäntapamuutoksiin.

Kuinka kauan ravintoneuvonta kestää?

Muutokset omassa syömisessä ja elämäntavassa ovat prosesseja, joille tulisi antaa aikaa. Riippuen tavoitteestasi, yhteinen matkamme voi kestää useamman kuukauden. Jos haluat apua ja tukea nopeampiin muutoksiin, prosessi on lyhyempi.

Hinnasto

Ravintoneuvonta 1. konsultaatio 135 € (1,5 h)

Sisältää terveydentilan ja ruokavalion kartoituksen, tarvittaessa kehonkoostumusmittauksen sekä yksilöllisen ruokavalio-ohjeen sekä ravintolisäsuositukset.

Ravintoneuvonta 2.-4. konsultaatio/seurannat 60 €/ krt (45 min)

Seurantakäynti sovitaan tarpeen mukaan noin 2-4 vkon päähän ensimmäisestä tapaamisesta, jolla katsotaan minne ollaan päästy ja mitä tehdään seuraavaksi!

Ravintoneuvontapaketti = 1. konsultaatio + 2 seurantakertaa yhteishinta 235e

Eijaliisa Koivu pitää vastaanottoa PURin Hyvän Olon Hoitolassa (Hämeentie 8, Helsinki) torstaisin ja perjantaisin.
Tiedustelut ja ajanvaraukset: hakaniemi@pur-kauppa.fi / puh. 029 3400 265

Post your comment

Pur-Kauppa