ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Rohtos HUOLTO - Matchakapselit - 60 kapselia

19.8
Rohtos HUOLTO - Matchakapselit - 60 kapselia
19,80 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Tämä aikaisemmin MATCHA-nimellä kulkenut superfood ravintolisä sisältää matchaa, eli varjossa kasvatetusta vihreästä teestä tehtyä hienoa pulveria.

HUOLTO virkistää aineenvaihduntaa, vahvistaa immuniteettia, lisää energiatasoja ja kestävyyttä, parantaa kolesterolitasapainoa ja polttaa kaloreita. Lisäksi matcha rauhoittaa, parantaa muistia ja keskittymiskykyä, sekä puhdistaa kehoa.

Vihreän teen terveysvaikutukset on tunnettu pitkään. Mutta jotta saisit vihreästä teestä kaikki sen hyödyt irti, sitä tulisi juoda monta kannullista päivittäin. Matcha-puuterissa onkin reilusti yli 100 kertaa enemmän antioksidantteja kuin normaalissa vihreässä teessä.

MATCHA-kapselit ovat ylivoimaisesti tehokkain muoto ottaa kaikki irti vihreän teen terveysvaikutuksista, tiivistetysti ja ihanteellisessa muodossa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Rohtos Labsin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista ilman lisä- tai täyteaineita.

Rohtos Labs on ylpeä uniikeista valmisteistaan ja tuotteistaan, jotka ovat sekä uniikkeja sekä hyödyllisiä. He muuttavat arkea paremmaksi ja auttavat ihmisiä nauttimaan elämästä enemän ja se on heille paras kiitos, minkä voit antaa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.158
Pakkauskoko 60 kapselia
Sisältää Kversetiini, matcha**, vihreä tee -uute**, parsakaaliuute, piperiini.

**: luomulaatuinen
Käyttöohje Suositeltu annostus: Kaksi kapselia kerrallaan. Enintään 4 kapselia vuorokaudessa. Tehokkain otettuna tyhjään vatsaan. Suositellaan käytettäväksi yhtäjaksoisesti vähintään kahden viikon ajan. Ei korvaa terveellisiä elämäntapoja tai monipuolista ruokavaliota.
Ravintosisältö 2 kaps sisältää:

Kversetiini 400 mg
Matcha** 200 mg
Vihreä tee -uute** 200 mg
Parsakaaliuute 100 mg
Piperiini 10 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Rohtos Labs
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.33
Arvostelut