Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Rosi Sotkasiira, ekokosmetologi

Intohimoinen ihonhoitohifistelijä ja kasvovesien suurkuluttaja täällä hei!

Nimeni on Rosi ja toimin ekokosmetologina ja hoitolavastaavana Hakaniemen Hyvän Olon Hoitolassa. Työssäni kosmetologina haluan panostaa ihonhoidon kokonaisvaltaisuuteen.

Iho on meidän suurin elin, jota haluan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Kasvohoidoissani haluan hyödyntää viime vuosien aikana keräämääni tietoa ayurvedasta ja ayurvedisesta ihonhoidosta. Meidän kaikkien keho, aineenvaihdunta ja iho ovat erilaisia, joten yhtä tietä onneen ei ole vaan jokainen pitäisi huomioida yksilönä. Erikoisuutena sisällytän hoitoihin aina pitkän ja rentouttavan marmahieronnan jossa käsittelen kehon energiapisteitä.

Hoidot teen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti käsityönä ilman teknisiä laitteita tai kiirettä. Minulle tärkeintä on antaa sinulle hetki omaa aikaa ja mahdollisuus kokea rentouttava hoitoelämys. Lopuksi lupaan antaa parhaat vinkkini, kuinka saada iho ja sen myötä myös mieli loistamaan kirkkaampana. Kotihoidossa kehotan satsaamaan laatuun määrän sijaan.

Pienillä teoilla voi tehdä paljon, sillä ihonhoito ei ole rakettitiedettä vaan oikeita valintoja, oli sitten kyse ruuasta tai kasvovoiteesta.

-Rosi