Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

S5 Skincare - Calm Serum - Hoitoseerumi 30ml

59.5
S5 Skincare - Calm Serum - Hoitoseerumi 30ml
59,50 €
Hoitava seerumi rauhoittaa ärtyneemmänkin ihon hetkessä

-Rauhoittaa ja vähentää punoitusta
-Vahvistaa pienten suonien seinämiä
-Parantaa ihon kosteudensitomiskykyä

S5 Skincare Calm hoitoseerumi on erityisesti herkälle iholle kehitetty hoitoseerumi. Seerumi syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä vähentää ihon punoitusta tehokkaasti pohjoisen tryffelin avulla.

Hoitoseerumin raaka-aineet auttavat vähentämään ihoärsytyksiä ja hillitsevät ihon punoitusta samalla kosteuttaen ja suojaten kasvojen herkimpiä alueita. Glykoproteiinit rauhoittavat rasittunutta ihoa ja suojaavat ihoa ympäristön haitoilta.

Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja auttaa ihoa hyödyntämään seerumin rauhoittavia, ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikuttavat ainesosat

Pohjoinen tryffeli lievittää ihoärsytyksiä ja ihon punoitusta.
Glykoproteiini suojaa ihosoluja kuumuudelta, kylmältä, kuivuudelta ja ympäristön haitoilta. Muodostaa suojaavan kalvon solujen ympärille ja auttaa korjaamaan mahdollisia soluseinämä vaurioita, jolloin parantaa solujen kosteuden sitomiskykyä.
Pienimolekyylinen hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää pienempi molekyylistä hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa. Hyaluronihappo sitoo vettä ihoon ja auttaa ihoa hyödyntämään seerumin rauhoittavia, ravitsevia ja kosteuttavia raaka-aineita.Tehokkaat aktiiviraaka-aineet ratkaisemaan iho-ongelmia


S5 Skincare on on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu erityisen hoitavista ja tehokkaista raaka-aineista. S5 -tuotesarja perustuu äärimmäisissä olosuhteissa eläviin kasveihin, joiden on todistettu olevan tehokkaita erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja auttavat ihoa selviytymään eri olosuhteissa. S5 käyttää esimerkiksi raaka-aineita antarktikselta, egyptin aavikoilta ja Tiibetin vuorilta. Nämä aktiiviraaka-aineet keskittyvät hoitamaan 5 eri iho-ongelmaa: Ihovirheet/arvet, herkkä iho, kuiva iho, pigmenttivirheet ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

Apua iho-ongelmiin ja ääriolosuhteisiin


Arvokkaat raaka-aineet äärimmäisistä olosuhteista antavat iholle voimaa ja kestävyyttä selviytyä erilaisista olosuhteista kuten: Ilmansaasteilta, UV- ja EMF-säteilyltä, kemiallisilta ärsykkeiltä ja vaihtuvilta olosuhteilta kuten lämmöltä ja kylmyydeltä. S5 Skincare -tuotelinjasta löydät eri-ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, sekä tehoseerumit. Suosittelemme S5 -tuotesarjaa niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa ja haluavat palauttaa ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja hyvinvoinnin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.107
Pakkauskoko 30ml
Sisältää Aqua (Water), Coco-Caprylate, Glycerin*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Betaine, Propanediol, Ectoin, Sodium Hyaluronate, Hydroxyectoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Albatrellus Ovinus Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan), Sodium Levulinate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Anisate, Parfum (Natural fragrance), Citric Acid. *Luomutuotantoa
Käyttöohje Käytä pieni määrä Calm hoitoseerumia kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Halutessasi voit lisätä seerumia pari tippaa käyttämäsi voiteen sekaan.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki S5 Skincare
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1983
Arvostelut

Katso kaikki S5 Skincare tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.