ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

S5 Skincare - Renew Eye Cream - Silmänympärysvoide 30ml

S5 Skincare - Renew Eye Cream - Silmänympärysvoide 30ml
47,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

-Suojaa herkkää ihoaluetta
-Kosteuttaa ja silottaa
-Vähentää tummuutta

S5 Skincare Renew Silmänympärysvoide on 3-in-1 ratkaisu silmiä ympäröivälle iholle - se on suunniteltu vähentämään silmänalusten tummuutta, turvotusta ja ryppyjä. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, ja jokaiselle joka haluaa parantaa silmänympärysihoa. Koska silmänympärys on ohuempaa ja herkempää, se kaipaa erityistä hoitoa. Ympäristön haittavaikutukset näkyvät silmänympärysiholla herkemmin aiheuttaen ennenaikaista ikääntymistä ja tummuttaa silmien alla. Lisäksi hidas verenkierto voi aiheuttaa turvotusta ja silmäpussien muodostumisen. S5 Renew Silmänympärysvoide auttaa ylläpitämään silmänympärysihon hienossa kunnossa!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikuttavat ainesosat

Antarktiksen glykoproteiinia on löydetty ainoastaan erityisen kylmiltä alueilta Antarktikselta. Suojaa kuumuudelta, kylmältä, kuivuudelta ja ympäristön haitoilta. Muodostaa suojaavan kalvon solun pinnalle, auttaa korjaamaan soluseinämän vaurioita ja parantaa kosteuden sitomiskykyä.
Pffafian-, marapuama- ja valkoisen liljan uutteet ovat sademetsän bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät tulehduksia, turvotusta ja tummuutta silmäalueella. Se on todettu myös lisäävän kollageenin muodostumista, parantavan kimmoisuutta ja vähentävän ryppyjä. Vähentää lisäki silmienalusten tummuutta huomattavasti.
Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. S5 käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa.

Tehokkaat aktiiviraaka-aineet ratkaisemaan iho-ongelmia


S5 Skincare on on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu erityisen hoitavista ja tehokkaista raaka-aineista. S5 -tuotesarja perustuu äärimmäisissä olosuhteissa eläviin kasveihin, joiden on todistettu olevan tehokkaita erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja auttavat ihoa selviytymään eri olosuhteissa. S5 käyttää esimerkiksi raaka-aineita antarktikselta, egyptin aavikoilta ja Tiibetin vuorilta. Nämä aktiiviraaka-aineet keskittyvät hoitamaan 5 eri iho-ongelmaa: Ihovirheet/arvet, herkkä iho, kuiva iho, pigmenttivirheet ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

Apua iho-ongelmiin ja ääriolosuhteisiin


Arvokkaat raaka-aineet äärimmäisistä olosuhteista antavat iholle voimaa ja kestävyyttä selviytyä erilaisista olosuhteista kuten: Ilmansaasteilta, UV- ja EMF-säteilyltä, kemiallisilta ärsykkeiltä ja vaihtuvilta olosuhteilta kuten lämmöltä ja kylmyydeltä. S5 Skincare -tuotelinjasta löydät eri-ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, sekä tehoseerumit. Suosittelemme S5 -tuotesarjaa niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa ja haluavat palauttaa ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja hyvinvoinnin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.085
Pakkauskoko 20ml
Sisältää Aqua (water), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Cellulose, Isoamyl Laurate, Glycerin, Microcrystalline cellulose, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Parfum (Natural fragrance), Aloe barbadensis Leaf Juice Powder*, Propanediol, Sucrose Stearate, Candellila/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Cellulose gum, Xanthan Gum, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Pfaffia Paniculata Root Extract, Ptychopetalum Olacoides Bark/Stem Extract, Isoamyl Cocoate, Lilium Candidum Flower Extract, Sodium Anisate, Tocopherol, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Sucrose Palmitate, Salicylic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide. *Luomutuotettu ainesosa
Käyttöohje Levitä voidetta hellävaroin pyörivin liikkein sisänurkasta ulkonurkkaan päin.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki S5 Skincare
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2395
Arvostelut