Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

S5 Skincare - Illuminate Serum - Hoitoseerumi 30ml

59.5
S5 Skincare - Illuminate Serum - Hoitoseerumi 30ml
59,50 €
-Vaalentaa pigmenttimuutoksia
-Kirkastaa ja ravitsee ihoa
-Antioksidanttinen seerumi

S5 Skincare Illuminate Hoitoseerumi sisältää ihoa kirkastavia ja hoitavia ainesosia. Erityisen sopiva pigmentöityneelle iholle, joka on altis ympäristön haittatekijöiden uhille. Illuminate hoitoseerumi vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden syntymistä. Sopii mm. vanhuudenkesakoiden ja maksaläiskien häivyttämiseen. Seerumi myös ravitsee väsynyttä ja stressaantunutta ihoa luonnollisilla ravintoaineilla. Sisältää parhaita ja tehokkaita ainesosia, jotka selviytyvät äärimmäisissä olosuhteissa ja täten sopivat erinomaisesti ihonhoitoon.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikuttavat ainesosat

7 alppikasvin sekoitus vähentää pigmenttivirheiden näkyvyyttä ja tasoittaa ihon sävyä.
High Altitude Maca stimuloi solujen uudistumista ja lisää kasvojen kaunista hohdetta.
C-vitamiini tukee kollageenisynteesiä ja ihon kirkkautta antaen iholle terveen hehkun.

Tehokkaat aktiiviraaka-aineet ratkaisemaan iho-ongelmia


S5 Skincare on on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu erityisen hoitavista ja tehokkaista raaka-aineista. S5 -tuotesarja perustuu äärimmäisissä olosuhteissa eläviin kasveihin, joiden on todistettu olevan tehokkaita erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja auttavat ihoa selviytymään eri olosuhteissa. S5 käyttää esimerkiksi raaka-aineita antarktikselta, egyptin aavikoilta ja Tiibetin vuorilta. Nämä aktiiviraaka-aineet keskittyvät hoitamaan 5 eri iho-ongelmaa: Ihovirheet/arvet, herkkä iho, kuiva iho, pigmenttivirheet ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

Apua iho-ongelmiin ja ääriolosuhteisiin


Arvokkaat raaka-aineet äärimmäisistä olosuhteista antavat iholle voimaa ja kestävyyttä selviytyä erilaisista olosuhteista kuten: Ilmansaasteilta, UV- ja EMF-säteilyltä, kemiallisilta ärsykkeiltä ja vaihtuvilta olosuhteilta kuten lämmöltä ja kylmyydeltä. S5 Skincare -tuotelinjasta löydät eri-ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, sekä tehoseerumit. Suosittelemme S5 -tuotesarjaa niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa ja haluavat palauttaa ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja hyvinvoinnin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.109
Pakkauskoko 30ml
Sisältää INCI: Aqua (Water), Glycerin*, Caprylic / Capric Triglyceride*, Galactoarabinan, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Primula Veris Extract*, Alchemilla Vulgaris Extract*, Veronica Officinalis Leaf Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Achillea Millefolium Extract*, Laminaria Ochroleuca Extract, Carica Papaya Fruit Extract*, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root*, Ascorbyl Palmitate, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Alcohol, Pullulan, Sodium Anisate, Maltodextrin*, Parfum (Natural fragrance), Silica, Sodium Hydroxide. *Luomutuotantoa
Käyttöohje Käytä pieni määrä hoitoseerumia kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Voit myös sekoittaa pari tippaa käyttämäsi voiteen sekaan. Kesällä erityisen hyvä aurinkosuojavoiteen alle, auttaa ennaltaehkäisemään pigmettimuutoksien syntymistä ja tummumista.

Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki S5 Skincare
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1983
Arvostelut

Katso kaikki S5 Skincare tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.