ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

S5 Skincare - Purity - Hoitoseerumi 30ml

38.43
S5 Skincare - Purity - Hoitoseerumi 30ml

Special Price 38,43 €

Normaali hinta: 54,90 €

Ainutlaatuiset raaka-aineet vähentävät mustapäitä ja tekevät ihosta mattapintaisen

-Vähentää liiallista talineritystä
-Supistaa huokosia
-Kirkastaa ihoa

S5 Skincare Purity Hoitoseerumin tähtäimenä on mustapäiden hillitseminen.

Seerumi on suunniteltu erityisesti iholle, jolle mustapäitä ilmaantuu helposti ja jonka ihohuokoset ovat laajentuneet. Purity seerumi tasapainottaa talineritystä, kirkastaen ja tasapainottaen ihoa. Ainutlaatuinen raaka-aineyhdistelmä tekee ihosta mattapintaisen, vähentää mustapäitä ja supistaa ihohuokosia.

Sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikuttavat ainesosat

Sademetsien cobaiba, andiroba ja acai vähentävät näkyvästi mustapäitä ja tasapainottavat ihon öljyisyyttä.
Alppihorsman on kliinisesti todistettu vähentävän ihon rasvoittumista. Alppihorsma auttaa supistamaan ihohuokosia ja parantaa ihon yleistä kuntoa.
Pajun kuoresta lähtöisin oleva salisyylihappo on ihoa kuoriva ja tulehdusta rauhoittava ainesosa. Salisyylihappoa käytetään etenkin rasvaisen ja epäpuhtaan ihon tuotteissa, koska se syväpuhdistaa ihohuokoset ja tehostaa ihon uudistumisprosessia.

Tehokkaat aktiiviraaka-aineet ratkaisemaan iho-ongelmia


S5 Skincare on on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu erityisen hoitavista ja tehokkaista raaka-aineista. S5 -tuotesarja perustuu äärimmäisissä olosuhteissa eläviin kasveihin, joiden on todistettu olevan tehokkaita erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja auttavat ihoa selviytymään eri olosuhteissa. S5 käyttää esimerkiksi raaka-aineita antarktikselta, egyptin aavikoilta ja Tiibetin vuorilta. Nämä aktiiviraaka-aineet keskittyvät hoitamaan 5 eri iho-ongelmaa: Ihovirheet/arvet, herkkä iho, kuiva iho, pigmenttivirheet ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

Apua iho-ongelmiin ja ääriolosuhteisiin


Arvokkaat raaka-aineet äärimmäisistä olosuhteista antavat iholle voimaa ja kestävyyttä selviytyä erilaisista olosuhteista kuten: Ilmansaasteilta, UV- ja EMF-säteilyltä, kemiallisilta ärsykkeiltä ja vaihtuvilta olosuhteilta kuten lämmöltä ja kylmyydeltä. S5 Skincare -tuotelinjasta löydät eri-ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, sekä tehoseerumit. Suosittelemme S5 -tuotesarjaa niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa ja haluavat palauttaa ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja hyvinvoinnin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.112
Pakkauskoko 30ml
Sisältää Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Salix Nigra Bark Extract, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin*, Aqua (Water), Lysolecithin, Sclerotium Gum, Carapa Guaianensis Seed Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Xanthan Gum, Epolobium Fleischeri Extract*,Sodium Dehydroacetate, Pullulan, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Potassium Sorbate. *Luomutuotantoa

99,65 % luonnollisia raaka-aineita 86,72 % luomuraaka-aineita
Käyttöohje Käytä pieni määrä hoitoseerumia kasvojenpuhdistuksen jälkeen erityisesti aamuisin. Auttaa vähentämään ihon kiiltelyä päivän aikana. Voit myös sekoittaa muutaman tipan Balance Fluidiin.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki S5 Skincare
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1830
Arvostelut

Katso kaikki S5 Skincare tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.