Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

S5 Skincare - Renew - Hoitoseerumi 30ml

72.9
S5 Skincare - Renew - Hoitoseerumi 30ml
72,90 €
Suojaa iho kylmältä viimalta ja häivytä samalla ikääntymisen merkit kasvoilta

-Suojaa ääriolosuhteisiin
-Parantaa ihon sävyä
-Ikääntymisen merkkejä vastaan

S5 Skincare Renew Hoitoseerumi on uraa uurtava seerumi, joka on suunniteltu vähentämään ihon ennenaikaisia, stressin aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Seerumi suojaa ihoa äärimmäisessäkin kylmyydessä ja viimassa, joten se on erinomainen talvella suojaamaan ihoa kylmältä säältä. Seerumi lisäksi vähentää silminnähden ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Levitä seerumia erityisesti iltaisin, jolloin aamulla herätessi iho on elinvoimainen ja virkeä. Vielä parempien tuloksien aikaansaamiseksi voit sekoittaa seerumia toisen S5 seerumin kanssa tai käyttää yhdessä kasvonaamion kanssa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikuttavat ainesosat

Sinietelänherne antaa iholle hehkua ja pitää ihon stressitasapainon kurissa.
Antarktiksen glykoproteiinia on löydetty ainoastaan erityisen kylmiltä alueilta Antarktikselta. Suojaa kuumuudelta, kylmältä, kuivuudelta ja ympäristön haitoilta. Muodostaa suojaavan kalvon solun pinnalle, auttaa korjaamaan soluseinämän vaurioita ja parantaa kosteuden sitomiskykyä.
Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. S5 Skincare käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa.

Tehokkaat aktiiviraaka-aineet ratkaisemaan iho-ongelmia


S5 Skincare on on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu erityisen hoitavista ja tehokkaista raaka-aineista. S5 -tuotesarja perustuu äärimmäisissä olosuhteissa eläviin kasveihin, joiden on todistettu olevan tehokkaita erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja auttavat ihoa selviytymään eri olosuhteissa. S5 käyttää esimerkiksi raaka-aineita antarktikselta, egyptin aavikoilta ja Tiibetin vuorilta. Nämä aktiiviraaka-aineet keskittyvät hoitamaan 5 eri iho-ongelmaa: Ihovirheet/arvet, herkkä iho, kuiva iho, pigmenttivirheet ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

Apua iho-ongelmiin ja ääriolosuhteisiin


Arvokkaat raaka-aineet äärimmäisistä olosuhteista antavat iholle voimaa ja kestävyyttä selviytyä erilaisista olosuhteista kuten: Ilmansaasteilta, UV- ja EMF-säteilyltä, kemiallisilta ärsykkeiltä ja vaihtuvilta olosuhteilta kuten lämmöltä ja kylmyydeltä. S5 Skincare -tuotelinjasta löydät eri-ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, sekä tehoseerumit. Suosittelemme S5 -tuotesarjaa niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa ja haluavat palauttaa ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja hyvinvoinnin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.108
Pakkauskoko 30ml
Sisältää INCI: Aqua (Water), Coco-Caprylate, Glycerin*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Betaine, Pseudoal Teromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Propanediol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Sodium Levulinate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Parfum (Natural fragrance), Citric Acid. *luomutuotettu ainesosa
Käyttöohje Levitä puhtaille kasvojen ja kaulan iholle. Lisää päälle S5 Skincare voide tai toinen seerumi.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki S5 Skincare
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2427
Arvostelut

Katso kaikki S5 Skincare tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.