Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Salus Japol Piparminttuöljy 10 ml

11.9
Salus Japol Piparminttuöljy 10 ml
11,90 €
G
V
Monikäyttöinen kasvirohdosvalmiste flunssaan ja yskään sekä lihaskipuihin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Japol Piparminttuöljy on monikäyttöinen kasvirohdosvalmiste. Sitä voidaan käyttää iholla lievittämään paikallista lihaskipua ja kutinasta aiheutuvia vaivoja. Japolia voidaan käyttää myös höyryhengityksessä apuna flunssan oireisiin ja lievittämään yskää.Salus - Terveystuotteet luonnon yrteistä


Kunnioitus kasvien hoitavia ja elimistöä tukevia ominaisuuksia kohtaan on ollut Saluksen kantava ajatus jo vuosikymmenien ajan. Puhtaista ja suurimmalta osin luomulaatuisista raaka-aineista syntyy Salus-laatutuotteita, joita on valmistettu jo vuodesta 1916 lähtien. Laadunvalvonta alkaa jo raaka-aineina käytettävien yrttien ja hedelmien viljelystä. Valvonta jatkuu laboratoriotutkimuksilla ja käsin tapahtuvalla yrttien lajittelulla. Salus-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Rantaminttuöljy 100 %, kasveista Mentha arvensis L. var. piperascens Malinv. ex Holmes sekä Mentha arvensis L. glabrata (Benth.) Fern.
Valmiste ei sisällä muita aineita.
Käyttöohje Käyttö iholla:
Levitä ja hiero muutama tippa kyseisiin kohtiin iholla 3 kertaa päivässä. Pese kädet heti käytön jälkeen huolellisesti ja varo, ettei valmistetta joudu limakalvolle, silmiin ja nenään.

Tuotetta ei saa käyttää iholla säännöllisesti yli 3 kuukautta.

Käyttö inhalaatiossa/höyryhengityksessä:
Tiputa 2-4 tippaa öljyä enintään 3 kertaa päivässä kuumaan veteen ja hengitä höyryä. Öljyä voidaan tiputtaa inhalaatiota varten myös toiseen sopivaan materiaaliin (tyynyyn, liinaan).

Käyttö suuhuuhteena tai kurlausvetenä:
Tiputa 2-3 tippaa 3-4 kertaa päivässä lasilliseen vettä (noin 150 ml) ja huuhtele tai kurlaa suuta sillä.

Jos oireet pahenevat tai ne eivät parane 2 viikon kuluttua, on otettava yhteyttä lääkäriin.

Japol-valmistetta ei saa käyttää alle 2-vuotiaille lapsille, eikä sitä suositella alle 12-vuotiaille lapsille tutkimustietojen puuttuessa.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Salus
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1 190,00 €
Arvostelut

Katso kaikki Salus tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa