ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Savon Stories palashampoo - kookosmaito - 70g

13.8
Savon Stories palashampoo - kookosmaito - 70g
13,80 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Savon Stories palashampoo on 100% luomua ja käsittelemätöntä raakakosmetiikkaa. Tämän luonnonkosmetiikka palashampoo sisältää ihanan hoitavaa kookosmaitoa, öljyjä sekä muun muassa amazonialaista harvinaista tucumansiemenvoita.

Tämä shampoopala on suunniteltu erityisesti kuiville hiuksille, koska sen luonnolliset ainesosat tekevät hiuksista pehmeät ja kosteutetut samalla vahvistaen niitä.

Kylmäsaippuointimenetelmällä valmistettu.

Pakattu ekologiseen paperiseen pakkaukseen.

Valmistettu käsin Ranskassa.

PUR suosittelee!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Pakkaukset ovat kauniita ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi.

Savon Stories valmistaa käsin ikivanhoilla resepteillä hurmaavia, aitoja, alkuperäisiä saippuoita, palashampoita sekä kylmäprosessilla valmistettuja puhdistustuotteita. Raaka-aineet ovat tuoretta luomua sekä myös tuotteissa käytetty kallisarvoinen, marokkolainen arganöljy on suodattamaton toisin kuin yleisimmin markkinoilla olevat.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.07
Pakkauskoko 70 g
Sisältää organic coconut milk (cocos nucifera extract); organic extra virgin olive oil (sodium olivate); organic coconut oil (sodium cocoate); organic sunflower seed oil (sodium sunflowerate); organic raw sheabutter (sodium sheabutterate); wild tucuma (astrocaryum) seed butter; organic castor seed oil (sodium castorate); organic essential oils of: ylang ylang extra, clary sage & frankincense (cananga odorata, salvias clarea & boswellia carterii; essential oils contain naturally occurring benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzil salicylate, eugenol, geraniol, isoeugenol, farnesol, limonene, linalool).
Käyttöohje Levitä kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuspohjaa ja hiuksia. Huuhtele runsaalla vedellä. Siirtyessäsi nesteshampoon käytöstä palashampooseen, hiuksilta voi mennä muutama pesu aikaa tottua uuteen erilaiseen shampooseen.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Savon Stories
Valmistusmaa Ranska
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 197.14
Arvostelut