ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

SCENTERED Focus aromaterapeuttinen tuoksupuikko peltirasiassa 5 g

19.9

Lisää kuvia

SCENTERED Focus aromaterapeuttinen tuoksupuikko peltirasiassa 5 g
19,90 €

Saatavuus: Varastossa

SCENTERED FOCUS auttaa keskittymään, kirkastaa mieltä ja virkistää.

Raaka-aineista rosmariini vahvistaa muistia, piparminttu aktivoi ja parantaa keskittymiskykyä, ja salvia kirkastaa mieltä. Muita vaikuttavia tuoksuja ovat mm. setripuu, patsuli ja timjami. Sopii käytettäväksi esimerkiksi ennen tärkeää tapaamista, tenttiä, urheilusuoritusta, esiintymistä tai muuta tilannetta, josta haluat suoriutua parhaan kykysi mukaan. Ei suositella käytettäväksi alle kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

SCENTERED FOCUS auttaa keskittymään, kirkastaa mieltä ja virkistää.

Raaka-aineista rosmariini vahvistaa muistia, piparminttu aktivoi ja parantaa keskittymiskykyä, ja salvia kirkastaa mieltä. Muita vaikuttavia tuoksuja ovat mm. setripuu, patsuli ja timjami. Sopii käytettäväksi esimerkiksi ennen tärkeää tapaamista, tenttiä, urheilusuoritusta, esiintymistä tai muuta tilannetta, josta haluat suoriutua parhaan kykysi mukaan. Ei suositella käytettäväksi alle kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa.Scentered on uusi moderniin elämäntapaan kehitetty 100% luonnollinen aromaterapeuttinen voidepuikko, joka auttaa käyttäjäänsä olemaan paras versio itsestään!

Ihanien tuoksuvien stickien luoja, Lara Morgan, halusi kehittää käytännöllisen ja helposti mukana kulkeutuvan hyvinvointituotteen kiireisen elämäntyylin, ajanpuutteen ja multi-taskingin kanssa painiskeleville naisille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.078
Pakkauskoko 5 g
Sisältää INCI: coco-caprylate/caprate, euphorbia cerifera (candelilla) cera, butyrospermum parkii (shea) butter, parfum (fragrance)**, copernicia cerifera (carnauba) cera, cera alba (beeswax), moringa oil/hydrogenated moringa oil esters, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, limonene, linalool, geraniol, citral, eugenol, citronellol **100% natural essential oil blend
Käyttöohje Karitevoi-pohjaisten tuoksupuikkojen filosofiaan liittyy oleellisesti niiden levitysrituaali, joka on jokaisen oma rauhallinen hetki kiireen keskellä:

1. Pysähdy, etsi pulssi & levitä siihen valitsemaasi Scentered-tuoksua.
2. Hengitä syvään tuoksua.
3. Valjasta uusi mielentilasi.
Tuotemerkki Scentered
Valmistaja Functional Fragrances Ltd.
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 3980
Arvostelut