Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Terveyttä sienistä: Lion's Manea ajatuksille

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Tässä juttusarjassa kerromme kuudesta adaptogeenisestä sienestä ja niiden moninaisista käyttöalueista. Vuorossa on Lion's Mane, eli siiliorakas.

Adaptogeeninen sieni siiliorakas, englanniksi Lion’s Mane ja japaniksi yamabushitake on tunnettu Aasiassa myös herkullisena ruokasienenä. Japanissa voi esimerkiksi nauttia voissa paistettuja yamabushitakeja. Siiliorakkaan ulkonäkö on näyttävä. Se on kokonaan valkoinen ja siitä kasvaa nimensä mukaisesti pitkiä valkoisia “piikkejä”.

Siiliorakas on arvostettu ruokasieni Klikkaa kuvaa päästäksesi ostamaan laadukasta Mushrooms4life:n Lion's Manea.

Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä siiliorakasta on suositeltu etenkin vatsavaivojen hoitoon ja ruoansulatuksen tehostamiseen. Siiliorakkaalla sanotaan myös olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Lisäksi sen toimintamekanismeja ja lääkinnällisiä mahdollisuuksia tutkitaan tällä hetkellä muun muassa Alzheimerin taudin ja diabeteksen hoidossa. Siiliorakkaalla on joka tapauksessa todella hyvät ravitsemukselliset ominaisuudet, kuten muillakin sienillä ja sitä kannattaa nauttia, kuten muitakin yrttejä.

Britannialaiseen uutuussarjaan, Mushroom4Life:een kuuluu kuusi yksittäistuotetta adaptogeenisistä sienistä sekä kolmea sientä sisältävä yhdistelmätuote. Sarja on johtavan sieniasiantuntija Martin Powellin kehittämä. Hän on tarkoin valinnut jokaisen sienen kasvuympöristön ja valmistusmenetelmän siten, että nämä takaavat mahdollisimman laajan kirjon aktiivisia yhdisteitä, tehokkaassa, hyvin imeytyvässä muodossa. Kaikki valmisteet ovat Soil Associationin luomusertifioimia ja tutkittuja laadun ja puhtauden varmistamiseksi.

Mushroom4Lifen Lion’s Mane on kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, mikä mahdollistaa bioidenttiset olosuhteet.

Lue myös Terveyttä sienistä - juttusarjan aiemmat kirjoitukset:

Siitakeella kyytiä viruksille

Reishistä tasapainoa

Energiaa cordycepsista

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.

Post your comment

Pur-Kauppa