ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Sinistä valoa suodattavat lasit - Biohakkerin iltalasit

76

Lisää kuvia

Sinistä valoa suodattavat lasit - Biohakkerin iltalasit
76,00 €

Saatavuus: Varastossa

Biohakkerin iltalasit lisäävät melatoniinin luonnollista eritystä iltaisin niissä tilanteissa, kun tuotanto on estynyt sinisen valon vaikutuksesta sekä suojaavat ylimääräiseltä valosaasteelta kaupunkiympäristöissä.

Sinistä valoa suodattavat lasit optimoivat unenlaatuasi. Käytä iltalaseja 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Esimerkiksi tietokoneen ruutu, kännykän näyttö ja moderni led-valaistus tuottavat päivänvaloon verrattavaa valoa (ns. lyhyellä aallonpituudella olevaa sinistä valoa), joka estää tehokkaasti melatoniinin tuotannon iltaisin. Jos vilkkuvat valot iltajuhlissa tai laitteiden ruudut arjessa häiritsevät, biohakkerin iltalasit ovat pelastuksesi: Biohakkerin iltalasit estävät tehokkaasti sinistä valoa ja siten tukevat melatoniinin tuotantoa. Kun käytät niitä iltaisin puhelimen tai tietokoneen kanssa, silmäsi myös lepäävät eikä näytön tuijottaminen tunnu yhtä raskaalta.
Kuvaus

Yksityiskohdat


  • Biohakkerin iltalasit on valmistettu kevyestä ja vahvasta selluloosa-asetaatista, joka ei ole allergisoiva eikä sisällä hormonitoimintaa häiritseviä BPA-yhdisteitä.

  • Jousisaranat kestävät käyttöä. Kehyksiä voi kevyesti lämmittää esimerkiksi lämpöilmapuhaltimella, jolloin sankoja voi halutessaan taivuttaa.

  • Biohakkerin iltalasien linssit on valmistettu kevyestä ja kestävästä CR39:stä (Columbia Resin 39) joka sietää hyvin aikaa, lämpöä, monia kemikaaleja ja naarmuja verrattuna muovilinsseihin.

  • Biohakkerin iltalasit estävät 99%-100% UVA- ja UVB-säteilyä, joten voit käyttää niitä myös aurinkoisella säällä vähentämään silmien rasitusta.

  • Biohakkerin iltalasit sopivat sekä miehille, että naisille.

  • Lasien mukana tulee puhdistusliina

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.04
Arvostelut