ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

SnowAnna Kasvojen puhdistusgeeli - Koivunmahla 150ml

SnowAnna Kasvojen puhdistusgeeli - Koivunmahla 150ml
28,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Koivunmahlaa sisältävä kasvojen puhdistusgeeli suomalaisesta luonnosta. SnowAnnan puhdistusgeeli on ainutlaatuista luonnonkosmetiikkaa ja sisältää koivunmahlaa. Koivunmahla kosteuttaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Tämän lisäksi se rauhoittaa mieltä tuomalla miedon metsäntuoksun ihollesi.

Suomen luonto ja metsät sisältävät valtavan rikkauden, jolla voidaan hoitaa kauneutta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ulkoista kauneudenhoitoa luonnonmukaisilla ja puhtailla suomalaisilla raaka-aineilla edustaa kotimainen SnowAnna –luonnonkosmetiikkasarja. Ihonhoidon ammattilaisen ideoima SnowAnna syntyi palavasta kiinnostuksesta luonnon hoitaviin ominaisuuksiin ja mahdollisuudesta hoitaa ihoa erityisesti kotimaisen ”lähiluonnon” aarteita hyödyntäen. Suomi 100 -juhlavuotena, 2017, toteutui tämä haave ihonhoitosarjasta Suomen luonnon aarteista. SnowAnna sisältää Suomen luonnon!
Kuvaus

Yksityiskohdat

SnowAnna luonnonkosmetiikkasarja sisältää laajan ja herkullisen kokonaisuuden kasvojenhoitoon kaikille ihotyypeille. Sarjan vaikuttavina raaka-aineina ovat mm. ravintorikkaat marjat, kasvit ja yrtit, jotka Pohjolan ainutlaatuisessa ilmastossa saavat todellisen superfood-ominaisuutensa ja ovat siksi niin tehokkaita ja arvokkaita myös ihonhoidossa.

Suomalaiset marjat ja kasvit keräävät supervoimansa lyhyen kesän ja yöttömien öiden aikaan selvitäkseen pitkästä talven kaamoksesta ja siksi sisältävät poikkeuksellisen tiheän ravintoarvon. Samoja fytoterapeuttisia rohtokasveja on käytetty itsehoitoon tuloksekkaasti jo kansanperinteessä. Näiden supermarjojen ja –kasvien vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot hoitavat ja ravitsevat luonnollisesti ihosoluja. SnowAnna ihonhoitotuotteiden hoitavuus perustuu myös vaikuttavien aineiden bioaktiivisuuteen eli hyvään imeytyvyyteen.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.166
Pakkauskoko 150ml
Sisältää INCI: Aqua, Betula Pendula Sap, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propanediol, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Xanthan Gum, Betaine, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Betula Lenta Bark Oil, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Luonnollista alkuperää 98,8%
Käyttöohje KÄYTTÖ: Vaahdota pieni määrä kostutetuin sormin ja pese kasvot ja kaula. Huuhtele vedellä, vältä aineen joutumista silmiin. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi viimeistele SnowAnnan Flower kasvovedellä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki SnowAnna
Valmistusmaa Suomi
Sertifioinnit Tuote on FI-Natura sertifioitu.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 186.66
Arvostelut