ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Solgar 5-HTP 30 kaps.

20.9
Solgar 5-HTP 30 kaps.
20,90 €

Saatavuus: Varastossa

Luonnollinen serotoniini 5-HTP parantaa mielialaa ja voi auttaa merkittävästi uniongelmista ja ylensyönnistä, alakuloisuudesta sekä erilaisista kiputiloista kärsiviä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tutkimuksissa 5-HTP:n on tutkimuksissa todettu auttavan mm. primäärisen fibromyalgian, Friedreichin ataksian, migreenin, masennuksen, ahdistuksen, ahmimishäiriöiden ja unettomuuden hoidossa. Sen vaikutuksesta kivunsieto saattaa lisääntyä, mielialan vaihtelut tasaantua, nukahtamisesta tulla helpompaa ja nukkumisesta levollisempaa. Ylipainoisten ja ylensyöntiin taipuvaisten kannattaa huomioida, että monien muiden positiivisten vaikutustensa lisäksi 5-HTP vähentää ruokahalua ja ahmimistaipumista ja se onkin näin omiaan auttamaan painonpudotuksessa.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet.
Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus.
Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.111
Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää 5-HTP (L-5-hydroksitryptofaani, Griffonia simplicifolia siemenuute), valeriaanan juuriuute (Valeriana officinalis), magnesiumoksidi, magnesiumbisglysinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, p-5-p
Käyttöohje 1 kapseli päivässä aterioiden välillä
Ravintosisältö 1 kapseli sisältää:
5-HTP 100 mg
Valeriaanan juuriuute 100 mg
Magnesium 50mg
B6-vitamiin 10mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.7
Arvostelut