Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Solgar B-Complex "50" 100 kaps.

23.63
Solgar B-Complex "50" 100 kaps.
23,63 €
G
V
Kaikkia B-ryhmän vitamiineja hermoston ja aineenvaihdunnan hyväksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aikuisille suunnattu ravintolisävalmiste pitää sisällään optimaalisessa suhteessa kaikkia B-ryhmän vitamiineja hermoston ja aineenvaihdunnan hyväksi.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 100 kaps
Sisältää Vaikuttavat aineet: tiamiinimononitraatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, biotiini, foolihappo, inositoli, koliinibitartraatti, yrttisekoitus (sinimailanen, acerola, persilja, ruusunmarja, vesikrassi, kelp). Muut aineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.
Ravintosisältö 1 kapseli sisältää:

B1-vitamiini 50 mg

B2-vitamiini 50 mg

B3-vitamiini 50 mg

B5-vitamiini 50 mg

B6-vitamiini 50 mg

B12-vitamiini 50 µg

Biotiini 50 µg

Foolihappo 400 µg

Inositoli 50 mg

Koliini 21 mg

Yrttisekoitus yht. 3,5 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 24
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa